Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy 32 éves pasi, akivel egy barátom révén ismerkedtem meg. A barátaim nem tartják jó öltetnek a korkölönbség miatt. Jó ötlet kezdeni vele? L/18
Az ilyen fiatal buxákat még könnyű ámítania egy harmincpár évesnek, csak megvillantja a lovasfarmot v. egyéb ingóságot, érdekességet aztán kész. Szerintem is hülyeség!
Húgom 21 éves, neki is mindig ilyen 30-35 éves palijai voltak, egyikkel sem járt valami jól!
23/F
Lányom te se vagy normális. Megvillant egy lovasfamot meg véletlenül eltalálja mi tetszik neked meglovagolod a farkát az ölében amit biztos élvezett közben nem tudsz róla semmit. Mivan ha van felesége vagy mégrosszab gyerekei mert egy 32 éves pasi már azon gondolkodik vagy már van is neki. Lehet nem éri be a feleségével és új kalandokat lát benned főleg ha ilyen gyorsan kapható vagy. Gondolom nem az kell neked h kiderüljön és 18 évesen ilyenbe belebonyolódj vagy ha igen akkor ...
34 éves vagyok 2 gyerekes családapa
A sok pesszimista segg.(pontozzatok le,könyörgök:D)
Először is az apakomplexus nem 14 év korkülönbségnél kezdődik.Nővérem 24 éves.Vőlegénye:37.Tökéletesen megvannak.
A kérdező is elmúlt már 18,csak érett annyira,hogy átlássa a dolgokat.FELNŐTT... -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!