Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jó ötlet lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne így megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy holnap mikor elmegy itthonról akkor csinálok egy meglepetést,pl valami levélke a bejárati ajtóra majd bent az eloszobában pár gyertya meg egy újabb kis üzenet és én meg bent a szobában várnám már a gyuruvel a kezemben térden.A szabadban valami szép helyen szerettem volna de hideg van sosem akár eljönni sétálni tavaszig meg nemtudok már várni!:-)

2013. márc. 21. 05:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%
Nekm túl sok lenne...de te ismerd a barátnőd....
2013. márc. 21. 08:26
 12/36 anonim ***** válasza:
43%
Nem rosszból tényleg, de most elképzeltem, hogy bemennék valahová és valaki ott térdelne, ez kicsit vicces lenne :) De amúgy aranyos!
2013. márc. 21. 09:08
 13/36 anonim ***** válasza:
100%

Elég suliproject szaga van.

Ha nagy házban laktok, ahol el lehet tévedni, talán.

Mi lenne a "kis üzenet"?

2013. márc. 21. 10:38
 14/36 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy én kiröhögnélek, mennyire patetikus vagy, de ha a barátnőd is ilyen nyálas, eszetlen típus, akkor biztos tetszeni fog neki.

Én személy szerint egy férfihoz megyek majd férjhez, nem egy esedező nyálgéphez, ez nekem így sok.

2013. márc. 21. 12:20
 15/36 A kérdező kommentje:

Tobbszor beszèlt màr rola ès O mindig is ugy kèpzelte el hogy a fèrfi letèrdel ès ugy kèri meg,most hogy letèrdelve van amikor belèp vagy aztàn tèrdel le az rèszletkèrdès.

Szoval igen ha neki ilyen 'nyàlasan' tetszik nèhàny vàlaszolo szerint akkor igy lesz.:)

Kis uzenetben szerelmi vallomàs esetleg osszedobok valami videomontàzst a kèpeinkrol ès az eloszobàbaon hagyom a laèptopot azzal hogy inditsa el mikor belèp,ilyenek.

Majd megirom hogyan alakult,koszi a sok vàlaszt!

2013. márc. 21. 12:34
 16/36 anonim ***** válasza:
Mikorra tervezed?
2013. márc. 21. 13:39
 17/36 A kérdező kommentje:
Ma dèlutàn:)
2013. márc. 21. 14:06
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, ha ti ilyenek vagytok, akkor jó ötlet.

Ha nekem ilyet csinálna a párom, valószínűleg azonnal mentőt hívnék, mert tőle ez nem lenne normális. De hát ízlések és pofonok.

2013. márc. 21. 14:15
 19/36 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem tökéletes! Miközben olvastam, elképzeltem, milyen lenne, ha velem történne ilyen. Mint egy álom, de esélytelen...:(

Sok sikert!

2013. márc. 21. 18:36
 20/36 anonim ***** válasza:
Na hogy ment?
2013. márc. 21. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!