Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne így megkérni a kezét?
Elég suliproject szaga van.
Ha nagy házban laktok, ahol el lehet tévedni, talán.
Mi lenne a "kis üzenet"?
Lehet, hogy én kiröhögnélek, mennyire patetikus vagy, de ha a barátnőd is ilyen nyálas, eszetlen típus, akkor biztos tetszeni fog neki.
Én személy szerint egy férfihoz megyek majd férjhez, nem egy esedező nyálgéphez, ez nekem így sok.
Tobbszor beszèlt màr rola ès O mindig is ugy kèpzelte el hogy a fèrfi letèrdel ès ugy kèri meg,most hogy letèrdelve van amikor belèp vagy aztàn tèrdel le az rèszletkèrdès.
Szoval igen ha neki ilyen 'nyàlasan' tetszik nèhàny vàlaszolo szerint akkor igy lesz.:)
Kis uzenetben szerelmi vallomàs esetleg osszedobok valami videomontàzst a kèpeinkrol ès az eloszobàbaon hagyom a laèptopot azzal hogy inditsa el mikor belèp,ilyenek.
Majd megirom hogyan alakult,koszi a sok vàlaszt!
Nem tudom, ha ti ilyenek vagytok, akkor jó ötlet.
Ha nekem ilyet csinálna a párom, valószínűleg azonnal mentőt hívnék, mert tőle ez nem lenne normális. De hát ízlések és pofonok.
Szerintem tökéletes! Miközben olvastam, elképzeltem, milyen lenne, ha velem történne ilyen. Mint egy álom, de esélytelen...:(
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!