Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet lenne így megkérni a kezét?
Jól természetesen:-)
Vettem piros gyertyákat amiket kiraktam a folyosón és kinthagytam a laptopot is egy kis üzenettel hogy indítsa el a videót ami egy videomontázs volt a kepeinkel valamint virágot.Kint a bejárat előtt is hagytam üzenetet.Miközben a videót nézte én a konyhában bujkáltam stopperrel a kezemben hogy tudjam mikor lesz vége a videonak és akkor én előlépek:-) Nem kapcsolt még akkor sem amikor meglátott csak akkor amikor meglátta a dobozkát meg letérdeltem:-) Pár percig válaszolni se tudott csak sírt:-)
Szóval jól sikerült,már vőlegény vagyok:-)
Akit érdekel a gyűrű,rakhatok fel képet.
Köszi a sok hasznos tanácsot!
"Szegény pasik,csak azt hallják tőlünk,hogy milyen szépek a romantikus filmek,meg velünk úgysem történik soha ilyen,ő mégis megvalósítja itt meg pont az ellenkezőjét hallja vissza."
Nézd, vannak bizonyos (alacsony értelmi képességű) nők, akik valóban erre vágynak, akik fanatikusan bújják a joyt meg a cosmót pasizós tippek után és hasonlók.
Meg vannak a normálisak, akik egy értelmes emberhez szeretnének hozzámenni, aki lehetőleg magától is képes valami meglepetéssel előrukkolni, legyen az épp romantikus vagy sem - de nem szorul rá, hogy a barátnője a fülét rágja hogy milyen csöpögős amerikai filmes lánykérést szeretne.
Mindenki más, és mindenkinek más tetszik. De egy bizonyos szint felett az ilyen nyáladzás gáz. Én valahogy a gyertyáknál, képmontázsnál és egyéb ömlengéseknél 100x többre értékelem, ha egy együtt eltöltött nap után annyit mond, hogy velem szeretné leélni az életét...
"Szegény pasik,csak azt hallják tőlünk,hogy milyen szépek a romantikus filmek,meg velünk úgysem történik soha ilyen,ő mégis megvalósítja itt meg pont az ellenkezőjét hallja vissza."
Hát tőlem biztos nem hallott ilyet egy pasi sem. :-D Egyrészt a romantikus filmek nagy része nézhetetlen ócskaság (bár van kis számú kivétel), de még ha nem az lenne, akkor is a saját, valós, csodálatos ÉLETemre vágyom, és nem arra, amit a színészek egy stúdió berendezett sarkában, 10 operatőr, 4 világosító, a rendező, a sminkesek és fodrászok, díszletesek és kellékesek között ad elő lánykérés címén.
Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy ne "tegyen meg értem" olyasmit a párom, amihez csak erővel tud jó képet vágni. Azt szeretném, ha csak örömet, nyugalmat, békét kapna a kapcsolatunktól, nem azt a bonyolult útvesztőt, amit nők képesek a kapcsolatból csinálni, tilalomfák, elvárások, büntetések, megvonások teljesen kiszámíthatatlan halmazával.
Ettől fügetlenül örülök, hogy a kérdezőnek jól sikerült. Sok boldogságot, reméljük a zsák a foltját elv mindenben érvényesül nálatok! :)
Sok boldogságot, bár nem vagyok romantikus alkat, szerintem ez nagyon klassz ötlet a lánykérésre!
A romantikus filmeket is azért találják ki így, mert a legtöbb nő ettől elolvad. Nem intellektus kérdése.
Még egyszer gratulálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!