Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek jó ötlet lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenne így megkérni a kezét?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy holnap mikor elmegy itthonról akkor csinálok egy meglepetést,pl valami levélke a bejárati ajtóra majd bent az eloszobában pár gyertya meg egy újabb kis üzenet és én meg bent a szobában várnám már a gyuruvel a kezemben térden.A szabadban valami szép helyen szerettem volna de hideg van sosem akár eljönni sétálni tavaszig meg nemtudok már várni!:-)

2013. márc. 21. 05:43
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Jól természetesen:-)

Vettem piros gyertyákat amiket kiraktam a folyosón és kinthagytam a laptopot is egy kis üzenettel hogy indítsa el a videót ami egy videomontázs volt a kepeinkel valamint virágot.Kint a bejárat előtt is hagytam üzenetet.Miközben a videót nézte én a konyhában bujkáltam stopperrel a kezemben hogy tudjam mikor lesz vége a videonak és akkor én előlépek:-) Nem kapcsolt még akkor sem amikor meglátott csak akkor amikor meglátta a dobozkát meg letérdeltem:-) Pár percig válaszolni se tudott csak sírt:-)

Szóval jól sikerült,már vőlegény vagyok:-)

Akit érdekel a gyűrű,rakhatok fel képet.

Köszi a sok hasznos tanácsot!

2013. márc. 21. 22:39
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
De édes vagy, sok boldogságot Nektek! :)
2013. márc. 22. 08:28
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot!:) Én kíváncsi vagyok a gyűrűre is. :)
2013. márc. 22. 09:08
 24/36 anonim válasza:
82%
Gratulálok,sok Boldogságot Nektek,én már csak a happy endre "értem" ide,de nem értem sokan miért írtak olyanokat hogy túl nyálas.Szegény pasik,csak azt hallják tőlünk,hogy milyen szépek a romantikus filmek,meg velünk úgysem történik soha ilyen,ő mégis megvalósítja itt meg pont az ellenkezőjét hallja vissza.Le lehet pontozni,az én párom étterembe hívott már akkor sejtettem vártam is,hogy mikor fog megtörténni,de aztán csak vacsi után séta közben térdelt le előttem és úgy kérte meg a kezem.Amúgy nem egy romantikus alkat,de mégis megtette értem.Ennyi!Még egyszer sok Boldogságot!!
2013. márc. 22. 10:41
 25/36 anonim ***** válasza:
16%

"Szegény pasik,csak azt hallják tőlünk,hogy milyen szépek a romantikus filmek,meg velünk úgysem történik soha ilyen,ő mégis megvalósítja itt meg pont az ellenkezőjét hallja vissza."

Nézd, vannak bizonyos (alacsony értelmi képességű) nők, akik valóban erre vágynak, akik fanatikusan bújják a joyt meg a cosmót pasizós tippek után és hasonlók.

Meg vannak a normálisak, akik egy értelmes emberhez szeretnének hozzámenni, aki lehetőleg magától is képes valami meglepetéssel előrukkolni, legyen az épp romantikus vagy sem - de nem szorul rá, hogy a barátnője a fülét rágja hogy milyen csöpögős amerikai filmes lánykérést szeretne.

Mindenki más, és mindenkinek más tetszik. De egy bizonyos szint felett az ilyen nyáladzás gáz. Én valahogy a gyertyáknál, képmontázsnál és egyéb ömlengéseknél 100x többre értékelem, ha egy együtt eltöltött nap után annyit mond, hogy velem szeretné leélni az életét...

2013. márc. 22. 10:57
 26/36 anonim válasza:
87%
Nem érzem magam alacsony értelmi képességű nőnek nem bújom se a joyt se semelyik női magazint,egyszerűen csak jólesett.Bocs hogy én is lemertem írni a véleményem.
2013. márc. 22. 11:11
 27/36 anonim ***** válasza:
40%

"Szegény pasik,csak azt hallják tőlünk,hogy milyen szépek a romantikus filmek,meg velünk úgysem történik soha ilyen,ő mégis megvalósítja itt meg pont az ellenkezőjét hallja vissza."

Hát tőlem biztos nem hallott ilyet egy pasi sem. :-D Egyrészt a romantikus filmek nagy része nézhetetlen ócskaság (bár van kis számú kivétel), de még ha nem az lenne, akkor is a saját, valós, csodálatos ÉLETemre vágyom, és nem arra, amit a színészek egy stúdió berendezett sarkában, 10 operatőr, 4 világosító, a rendező, a sminkesek és fodrászok, díszletesek és kellékesek között ad elő lánykérés címén.

Arról az apróságról már nem is beszélve, hogy ne "tegyen meg értem" olyasmit a párom, amihez csak erővel tud jó képet vágni. Azt szeretném, ha csak örömet, nyugalmat, békét kapna a kapcsolatunktól, nem azt a bonyolult útvesztőt, amit nők képesek a kapcsolatból csinálni, tilalomfák, elvárások, büntetések, megvonások teljesen kiszámíthatatlan halmazával.

Ettől fügetlenül örülök, hogy a kérdezőnek jól sikerült. Sok boldogságot, reméljük a zsák a foltját elv mindenben érvényesül nálatok! :)

2013. márc. 22. 12:11
 28/36 A kérdező kommentje:

Koszi szèpen mindenkinek:)

Ittvannak a kèpek a gyururol:

[link]

[link]

2013. márc. 22. 14:50
 29/36 anonim ***** válasza:
81%

Sok boldogságot, bár nem vagyok romantikus alkat, szerintem ez nagyon klassz ötlet a lánykérésre!

A romantikus filmeket is azért találják ki így, mert a legtöbb nő ettől elolvad. Nem intellektus kérdése.

Még egyszer gratulálok :)

2013. márc. 22. 14:50
 30/36 anonim ***** válasza:
65%
Kedves Kérdező! Nagyon sok boldogságot! Az ötlet nagyon jó volt, a legtöbb nő erre vágyik! Örülök, hogy a barátnődnek is tetszett! Ügyes vagy! A romantika az emberi élet része, enélkül nincs szerelem, és ez nem ugyanaz, mint a nyálas brazil filmek! Nem intellektusfüggő. Én egy egyetemet végzett nő vagyok több más végzettséggel, mégis szeretem a valódi romantikát. Ne vesszenek ki az ilyen férfiak, mint Te!
2013. márc. 23. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!