Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyáron lesz az eljegyzésem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron lesz az eljegyzésem. Úgy hallottam, hogy ilyenkor a két fiatal megajándékozza egymást. Várom az ötleteket, hogy mit lehet venni egy fiúnak eljegyzés alkalmából?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 23:46
 1/10 anonim ***** válasza:
1 balaton szelet vagy más egyéb csoki ami nemkerül 100 ft nál többe mert az esküvöt mindig a csaj és szülei fizetik :D
2010. ápr. 6. 23:48
 2/10 anonim ***** válasza:
az esküvőt a pár szülei fizetik.
2010. ápr. 6. 23:51
 3/10 anonim ***** válasza:
1 rekesz cseh sört az eljegyzési gyűrű mellé...
2010. ápr. 6. 23:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem szereti a sört.. ő nem alkoholista, mint te...:P
2010. ápr. 6. 23:57
 5/10 nielindi ***** válasza:
én szeretem a sört, mégsem vagyok alkesz... 23/L
2010. ápr. 6. 23:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Akkor neki egy eljegyzési gyűrű, magadnak meg egy ultraszexi fehérnemű...ja, és főzz valami finomat!

(23:55-s vagyok)

2010. ápr. 7. 00:00
 7/10 A kérdező kommentje:
A sör nem eljegyzésre való ajándék... szülinapi vagy netán névnapi ajándékként tökéletesen megfelel.
2010. ápr. 7. 00:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A sör mindig jó!

Lehet tél, lehet nyár, lehet nappal, lehet este, lehet szülinap, lehet karácsony, lehet eljegyzés...

2010. ápr. 7. 00:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem valami nyaklánc féle. Bár megmondom őszintén én erről az ajándékozásról nem hallottam. Barátnőméknek tavaly decemberben volt az eljegyzése, barátnőm megkapta a gyűrűjét, volt egy kis vacsi és ennyi. Nem volt ajándékozás, szerintem ott maga a gyűrű az ajándék , de lehet, hogy én tudom rosszul.
2010. ápr. 7. 12:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Jajj eszembe jutott még valami, lehetne egy üveg bor az eljegyzési dátummal és a 25. évfordulón nyitnátok ki :)
2010. ápr. 7. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!