Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés után mennyi idővel volt az esküvőtök?
Beszélgettünk már esküvőről meg eljegyzésről is a párommal, de még csak mostanában kezd rendeződni az életünk.
Mondtam neki, hogy az eljegyzés nem azt jelenti, hogy akkor utána rögtön az esküvőnek is meg kell lennie...
Mennyi az a max idő, ami még nem "gáz", hogy még mindig csak jegyesek vagyunk, de esküvő még nem volt?
Az eljegyzéstől eltelt idő attól függ, milyen szándékkal történt az eljegyzés. Van, aki ezzel nyilvánítja ki, hogy el akarja venni a másikat és azonnal neki is látnak a szervezésnek. (Sok férfi így értelmezi az eljegyzést és ezért húzza az időt, a nő pedig már teljes pánikban van, hogy sosem fog megtörténni.)
Más csak szeretné, ha a párja tudná, hogy komolyan gondolja vele a dolgokat és egyszer, ha majd úgy állnak a dolgok, akkor sor fog kerülni az esküvőre is. Ilyenkor évekig, 2-5évig is elhúzódik a dolog. Sőt, ez utóbbi esetben 2 év alatt nem nagyon szokott megtörténni az esküvő. Ha jól értettem, akkor nálatok a 2. eset van, tehát 2-5 év simán belefér.
Egyébként semmi nem gáz, az a lényeg, hogy Neked és a párodnak megfelelő legyen a jelenlegi és a tervezett állapot. Minden ember más, minden élethelyzet mást és mást hoz, ha másként alakul az élet, akkor másként alakul.
Sok ismerősöm van, akiket egyetem előtt jegyeztek el (lefoglalási és "prevenciós" szándékkal), ha végeznek az egyetemmel, 2 évet biztosan dolgozni fognak még, mielőtt összeházasodnak. A lényeg nem az, hogy gáz, vagy sem, hanem az, hogy nektek jó legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!