Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés után mennyi idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés után mennyi idővel volt az esküvőtök?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk már esküvőről meg eljegyzésről is a párommal, de még csak mostanában kezd rendeződni az életünk.

Mondtam neki, hogy az eljegyzés nem azt jelenti, hogy akkor utána rögtön az esküvőnek is meg kell lennie...

Mennyi az a max idő, ami még nem "gáz", hogy még mindig csak jegyesek vagyunk, de esküvő még nem volt?

2013. ápr. 1. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Novemberben nyaraláson kérte meg a kezem, az esküvőnk következő júliusban volt.
2013. ápr. 1. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
augusztusban volt az eljegyzés, most júniusban esküvő:)
2013. ápr. 2. 09:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Februárban eljegyzés, májusban esküvő.
2013. ápr. 2. 10:54
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly augusztusban kérte meg a kezem, jövő augusztusra tervezzük az esküvőt. Szóval 2 év.
2013. ápr. 2. 11:24
 15/20 anonim ***** válasza:
2008.dec.-ben megismerkedtünk. 2009. júniusában megkérte a kezem, július-augusztusban összeköltöztünk. 2010. aug. esküvő. 2011.aug.-első baba, 2013. aug. lesz a második baba :). Én 34/N, ő 37/F vagyunk idén.
2013. ápr. 2. 13:22
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi 2012. július 13-a óta alkotunk egy párt, nem hivatalos július 18-án, hivatalos eljegyzés 2012. szeptember 1. hajnal 6 órakor volt. Esküvő 2013. július 13-án lesz, tehát pontosan az együttjárásunk első évfordulóján. Nincsenek erre szabályok! Amikor megalapozott és kellően fel vagytok rá készülve. Ha 1 hónap, akkor annyi, ha 10 év, akkor 10 év! Sok boldogságot nektek! :)
2013. ápr. 6. 10:44
 17/20 Nyuszietta válasza:
Szerintem ez mindenkinél változó anyukám barátnője elvan jegyezve de még mindig nem házasodtak össze pedig gyerekük is van :) Szerintem nem gáz :) Akkor házasodnak össze amikor akarnak mindenki tartsa szem előtt azt ami neki jó :)
2013. ápr. 13. 14:22
 18/20 anonim ***** válasza:

Az eljegyzéstől eltelt idő attól függ, milyen szándékkal történt az eljegyzés. Van, aki ezzel nyilvánítja ki, hogy el akarja venni a másikat és azonnal neki is látnak a szervezésnek. (Sok férfi így értelmezi az eljegyzést és ezért húzza az időt, a nő pedig már teljes pánikban van, hogy sosem fog megtörténni.)

Más csak szeretné, ha a párja tudná, hogy komolyan gondolja vele a dolgokat és egyszer, ha majd úgy állnak a dolgok, akkor sor fog kerülni az esküvőre is. Ilyenkor évekig, 2-5évig is elhúzódik a dolog. Sőt, ez utóbbi esetben 2 év alatt nem nagyon szokott megtörténni az esküvő. Ha jól értettem, akkor nálatok a 2. eset van, tehát 2-5 év simán belefér.

Egyébként semmi nem gáz, az a lényeg, hogy Neked és a párodnak megfelelő legyen a jelenlegi és a tervezett állapot. Minden ember más, minden élethelyzet mást és mást hoz, ha másként alakul az élet, akkor másként alakul.

Sok ismerősöm van, akiket egyetem előtt jegyeztek el (lefoglalási és "prevenciós" szándékkal), ha végeznek az egyetemmel, 2 évet biztosan dolgozni fognak még, mielőtt összeházasodnak. A lényeg nem az, hogy gáz, vagy sem, hanem az, hogy nektek jó legyen. :)

2013. ápr. 14. 13:27
 19/20 anonim válasza:
1 év 1 hónap
2013. ápr. 25. 14:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Január elején kérte meg a kezem, március végén házasodtunk össze. Igaz, pici esküvő volt:)
2014. ápr. 7. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!