Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Volt olyan párod aki évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan párod aki évekig húzta az eljegyzés, esküvő témát?

Figyelt kérdés

Volt olyan párkapcsolatod ahol évek múltán se kérték meg a kezed? Miért nem? Időhúzás vagy csupán nem házasság párti volt a partner?

Én 5 és fél éve vagyok kapcsolatban, de eddig "semmi" sem történt és az a gyanúm hogy velünk így együtt nem is fog.

Én vagyok az első nő az életében (pedig 30 éves) ,és nagyon sokszor úgy gondolom, velem csak az időt húzza amíg nem talál "jobbat"...

2013. jún. 11. 11:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező!

Nagyon sok hozzád hasonló nőbe belefutottam már itt, akik a kapcsolatot csak akkor tartották teljes értékűnek, ha eljegyzés, házasság "idejében" terítékre került.

Ilyenkor azt nem értem, hogy akibe szerelmes vagy, azzal nem élmény minden nap és óra? Én olyan boldog vagyok még sok év után is, ha együtt lehetünk, eszembe se jutna másra gondolni, csak arra, hogy itt van ő. A magatok életét keserítitek azzal, ha a kapcsolatnak ezt a szakaszát csak várkaozásnak tekintitek, és nem magának az egész értelmének.

2013. jún. 11. 12:27
 22/31 A kérdező kommentje:

21-es! Maximálisan egyet értek veled!

Persze örülök, boldog vagyok hogy vele vagyok minden nap, de nekem mégis fontos, vágyom rá.

2013. jún. 11. 12:32
 23/31 anonim ***** válasza:
66%

Továbbfűzve pedig: ha valakinek annyira fontos az esüvő, hogy anélkül ténylegesen nem akarna évekig együtt lenni valakivel, azt meg az elején nem árt tisztázni az első komolyabb, jövőképet érintő beszélgetésekkor.

Csak én zat látom problémának, hogy főleg a mostani új esküvő-divathullámban, egy csomó nőre sok évi békés együttélés után jön rá ez a korszak, hogy márpedig hol a gyűrű, hol a papír?

És ugye ha sose volt ez kérdés, meg sose volt egyértelműsítve, hogy a nőnek ez alapvető elvárása egy kapcsolattól, akkor 5-6-x év után a pasinak miből kéne rájönnie, hogy most épp ez van műsoron? Főleg, ha nem is mondja neki az illető nő, csak egy idő után elkezdi elvárni.

2013. jún. 11. 12:33
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Neked fontos, neki meg hát ki tudja. Idegenektől kérsz tanácsot, de az, hogy leüljetek és KOMOLYAN BESZÉLGESSETEK, az nem pálya, mert akkor nyomulsz, de így meg várhatsz, hogy majd a kis célzásokból megértse.

Miért nem akarsz vele őszintén beszélgetni? Nem lehet? Nem nyitott? Vagy ciki, felhozni? Mert ha szerinted ciki, akkor ez a kapcsolat kínos, hogy nem lehet őszintén elmondani mit gondol az ember.

2013. jún. 11. 12:36
 25/31 anonim ***** válasza:
50%

Ja, hogy azért nem vagy benne biztos, hogy elvenne, mert az első barátnője vagy.

Hát igen, tudományosan bizonyított tény, hogy a férfiak SOHA nem veszik el az első barátnőjüket feleségül...

Arról hallottál már, hogy nem az számít, hányadik vagy a sorban, hanem a minőség?

Esetleg az nem lehet, hogy mikor arról beszéltetek, nagy esküvőt szeretne, ő célozgatott neked, ahogy te is neki, csak nem vetted észre, hogy puhatolózik afelől, hogy megkérhet-e?

Szerintem konkrétan az a baj, hogy valami óriási nagy zűrzavar van a fejedben, és ez az, ami téged megakadályoz a házasságban is...

2013. jún. 11. 13:18
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen párom, az ötödik évben eljegyzett, a hatodikban szakított, mert ő még túl fiatal a házassághoz..

Illetve barátnőméknél nem volt eljegyzés, de a nyolcadik együtt töltött évük után feleségül kérte, három hónap múlva már házasok voltak.

2013. jún. 11. 17:24
 27/31 anonim ***** válasza:
90%

A kérdező kommentje:

Azért "várok" és azért vagyok vele, mert SZERETEM.Ilyen egyszerű.

akkor miért pedálozol egy papír után ???

ha jól megvagytok akkor nem teljesen mindegy h ott van e az a papír ???

tessék törölni a fejedből ezt, mert még tönkreteszi a kapcsolatodat ez a buta dolog

SZERETEM ez a kulcsszó !!! a többi csak formalitás és macera és egy csomó kidobott pénz

2013. jún. 12. 08:51
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is csak húzza szerintem, "élni akarok", ezt mondja. Azt hiszi, hogy ha gyűrűt húz az ujjamra, majd nem mehet el bulizni.

Már tényleg nem is érdekel, most is csalódtam benne, mostanra már a gyűrű érdekel a legkevésbé. Majd én is találok "jobbat", akinek fontos az én vágyam is.

Szintén ötéves kapcsolat

2013. jún. 12. 10:15
 29/31 Sandol ***** válasza:
100%
Ha beleszólhatok,mint férfi. Szerintem ne izgulj ezen. Én tavaly novemberben kértem meg a barátnőm kezét 8, Ismétlem 8 év után. Jövő őszre tervezzük az esküvőt. Bár mi csak 25 évesek vagyunk. De én mindenképp meg akartam várni az összeköltözést, és 2 év egggyütt élés után megkértem Ti mióta laktok együtt? Szóval szerintem csak spontán bizonytalan. (Jah,és nekem is az első és remélem az utolsó barátnőm a menyasszonyom :-))
2013. jún. 12. 21:08
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nem néztem végig minden választ, ezért lehet, hogy ismételni fogom más válaszát. 5 együtt töltött év lehet boldog és csodálatos, de ha ezalatt kicsit sem akarta elkötelezni magát, holott a környezete erre sarkallja, akkor ő nem azért nem kérte meg a kezed, mert a nagy esküvő sokba kerül és gyűjteni akar. Egyszerűen jól elvan veled, de komolyabbra nem szeretné fordítani a kapcsolatot. Semmi baja veled és biztosan szeret is, de ahhoz nem eléggé, hogy megkérjen és teljesítse ezt a vágyadat. Talán nem keresi a jobbik nőt, de ha szembejön vele az utcán, rá fog jönni, hogy lépni akar mellőled. Jobb, ha még most, keserűség nélkül rákérdezel a terveire és még most kiderül, hogy milyen szándékai vannak. nem kell házasság mindenkinek, de ha igazán szeret Téged, akkor boldoggá akar tenni és egy lánykérés nem kéne, hogy fájjon neki.

2013. jún. 24. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!