Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hűséges férfi? Csak őszintén!
Arra vagyok kíváncsi, hogy létezik e hűséges férfi, aki nem csalta meg még a barátnőjét? Esetleg olyan, aki régen megcsalta valamelyik párját, de ma már azt mondja, hogy inkább otthagyja mintsem megcsaljon valakit?
Kérlek, őszintén válaszoljatok, itt úgysem látja a párotok!!!
Nekem eddig kb. minden barátom azt mondta, hogy hűséges típus, soha nem csalná meg a barátnőjét stb. De szerintem mind hazudott.
A jelenlegi is azt mondja, hogy szerinte egy kapcsolatba nem fér bele a megcsalás, mégis visszahallottam, hogy a ahaverjának azt mondta, hogy mekkora papucs, amiért nem csalta meg a barátnőjét még a 3 év alatt. Akkor most mi is az igazság?
Ez érdekes kérdés. Vhogy nem gondoltam volna, hogy a fiúk vagy férfiak valóban megcsalják a barátnőjüket. Azt hittem ilyen csak a filmekben van.
Nekem csak egyszer volt barátnőm 3 hónapig. Messze laktunk egymástól és kb 5ször ha találkoztunk ezalatt. Akkor is csak ilyen sétálgatás meg haverokkal filmezés volt. Többször is megvádolt azzal, hogy biztos van valakim és megcsalom, pedig soha nem csaltam meg
Én régen mikor nem mentek a dolgok okésan,jártam mellé.A mostanival okésan mennek ezért nem tenném.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!