Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Vannak még hűséges emberek?
Én sem csalnám meg soha a férjemet :) Nem is tudok elképzelni ilyen szituációt, amiben ilyesmi előfordulhatna. Ha már annyira nem jó egy kapcsolat, hogy a megcsalás kerül terítékre, inkább előbb lépni kell, és véget vetni a dolognak.
23/N
2013. szept. 26. 14:09
Én hűséges vagyok, egyelőre. És a barátomról is úgy tudom, hogy az volt velem. Ha nem, akkor ügyesen csinálta, mert számomra nem derült ki. Azt nem tudom megmondani, hogy 10-20-x év múlva is hűséges leszek-e. Eddig nem éreztem egy páromnál se, hogy meg kellene csalnom, nem jött kísértés. Nem tudom megmondani, hogy egy olyan helyzetben hogy fogok egyszer viselkedni. Persze most azt mondom, hogy sosem csalnám meg a párom, és előbb szakítanék, minthogy kísértésbe eshessek, de soha nem tudhatom, mit hoz a jövő. Szerintem ritka az, hogy valaki férjhez megy, és az oltárnál azon gondolkodik, hogy márpedig ő megcsalja az urát valamikor. Én sem gondolkodok ezen. Egyszerűen csak lehet. És az is lehet, hogy soha nem fog eszembe se jutni a megcsalás. Majd elválik.
2013. szept. 26. 14:16
kérdés kinek hol kezdődik a megcsalás
an akinek egy részegen elkövetett puszi is az másnak csak ha ágyba vitte....
ha érzelmileg már eltávolodtam a másiktól de "együtt vagyunk" akkor nem érzem h megcsaltam volna és bármeddig elmegyek a 3ikkal
de ha vannak még érzelmeim a másik felé akkor fel sem merül ez bennem ...
2013. szept. 26. 14:33
Parommal meg gondolatban se foglalkoztam mas ferfival!
Ot megelozoen mindenkit megcsaltam akar 1-2 honap utan is es volt olyan hogy 3-4 ferfival kavartam egyhuzamban...
Oket sikerult 1-2 honap alatt is megunni, az egesz csaladom kizartnak tartotta, hogy lesz normalis kapcsolatom..
2013. szept. 26. 14:38
Vannak! Sosem csaltam még meg senkit, és nem is fogok ilyet tenni, már csak az elveim miatt sem!
2013. szept. 26. 14:41
Szerintem nincsenek :-(. Tegnap mèg a fèrjem egyik barátja is kikezdett velem. Sosem gondoltam volna.
2013. szept. 26. 14:54
Igen, jelen. Sosem csaltam meg egy barátom sem.
A párom is az, bár azt nem tudom, hogy előttem csalta-e meg barátnőjét. Szerintem nem, gerinces ember.
2013. szept. 26. 16:02
16-os, és belementél? Te sem vagy hűséges?
2013. szept. 26. 16:02
Vannak, én is az vagyok, párom is az. Ha esetleg egy idú után kiszeretnék belőle, és másra vágynék, előbb beszélnék vele, és szakítanék. Tudom, hogy fordított esetben nekem milyen rosszul esne, és alapvetően nem vagyok egy erkölcstelen nőcske.
2013. szept. 26. 16:39
11 és 19-es válaszolóval egyetértek! Ha már kihűlne annyira egy kapcsolat/házasság, hogy az ember másfelé kacsingat, akkor is hamarabb szakítanék/válnék, minthogy megcsaljam a párom.
2013. szept. 26. 17:43
Kapcsolódó kérdések: