Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén! Vannak még hűséges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén! Vannak még hűséges emberek?

Figyelt kérdés
AKik tényleg soha nem léptek félre egy párkapcsolatukban sem?? Tényleg mindenki mindenkit megcsal?? Valóban ez lenne az igazság? Nagyon remélem, hogy nem...
2013. szept. 26. 12:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
89%
Vannak! Köztük én is.
2013. szept. 26. 13:00
 2/36 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy vannak. Én is.
2013. szept. 26. 13:02
 3/36 anonim ***** válasza:
94%
Csatlakozom, en is huseges vagyok
2013. szept. 26. 13:04
 4/36 anonim válasza:
100%
Igen vannak. Erkölcstelen a világ, s ez nagyobb hír, mintha valaki hűséges. Az nem olyan érdekes.
2013. szept. 26. 13:08
 5/36 anonim ***** válasza:
88%

Szintén.

Nem kezdek úgy kapcsolatba, hogy nem zárom le előtte a régit. Van úgy, hogy két szék közt a pad alá, no de én egyedül is tartom magam valamire.

2013. szept. 26. 13:08
 6/36 anonim ***** válasza:
100%
Vannak még ilyenek,csak kevesen,így nehéz észrevenni őket.
2013. szept. 26. 13:12
 7/36 anonim ***** válasza:
85%

Nekem érdekes módon még sosem jutott eszemebe félrelépni, és a férjemnek sem.

Alapvetően nem vagyunk ilyen típusok, és erre rájön még az, hogy korábban voltunk mindketten megcsaltak előző párkapcsolatainkban, tudjuk, milyen sz*r.

2013. szept. 26. 13:12
 8/36 anonim ***** válasza:
76%

A férjemmel sezmben maximálisan hűséges vagyok, el se tudnám képzelni, hogy megcsaljam.

A korábbi kapcsolataimban gyakran előfordult, hogy félreléptem, viszont utána azonnal szakítottam is az illetővel, viszont a sorrend nem volt tul fair a részemről.

2013. szept. 26. 13:27
 9/36 anonim ***** válasza:
47%
(Szerintem az emeberek 70-80%-a a hazassagban felrelep. Csak nem tudodik ki. En eletem delelojen legalabbis igy gondolom.)
2013. szept. 26. 13:31
 10/36 anonim ***** válasza:
93%
Vannak, köztük én és a férjem is. Szerintem egyébként sokan hűségesek, csak, mint egy előttem szóló írta, ezen kevésbé "csámcsognak" az emberek, sokkal "izgalmasabb" a hűtlenséget kitárgyalni.
2013. szept. 26. 13:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!