Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem 3éve álmaim pasijával, jóképű, jó fej, intelligens, magas, sportos, jól öltözött. De nem akar elvenni. Hogyan tudnám rávenni?
jelenleg 28 éves. Azt mondta senkit nem akar elvenni, mert nem akar gyereket, hogy ne legyenek problémái, így ha nem akar gyerekeket a házasság is értelmetlen. De továbbiakban azt mondta, hogy mellettem szeretne maradni.
Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?
Mi újság veletek azóta?
Változott valami?
Lányok csajok meg kellene értenetek hogy ebbena korban egyre több olyan férfi van aki nem akar gyereket. nem lehet mindekinek az álma egy család. Elég sok férfi akar szingli maradni..sokan kalandozni akarnak ,még 30 felett is..vagy megmaradni egy lánynál minta szerelmüknél. Van ilyen.
Nem mindeki vágyik gyerekre, ezt meg kell érteni.
Szia.
Ahogy a leírásodból érződik egy elég határozott jellemmel lehet dolgod.Intelligens,sportos,jól öltözött stb.
Az ilyen embereknek elvárásaik vannak magukkal szemben,amibe nem fér bele a gyerek.Igényei vannak magával kapcsolatban.
Szerintem az hülyeség,hogy tőled nem akar.Azt mondta,hogy veled szeretne maradni.Gyakorlatilag ez egy tesztkérdés volt,hogy te maradnál-e vele,ennek ellenére.
Nem hinném,hogy veled lenne a baj,sőt ő is tudja,hogy nehezebb olyan partnert találni,aki úgy gondolkodik,mint ő.
Ha te nem szeretnél így élni,akkor ne maradj vele,de rávenni nem tudod sehogy,mivel ez az ember nem egy manipulálható,határozatlan,irányítható típus.Nekem így tűnik.Nem felemás válaszokat adott,hanem konkrétakat.
Szerintem inkább csak csalódtál,hogy kifogtál egy jó partit,mindenben tetszik,de gyakorlatilag van egy fontos dolog,amiben nem egyeztek.
Amúgy ha gyereket szeretnél és családot,akkor le kell mondanod ezekről a típusú pasikról,hogy apa is legyen,de sportos is legyen,meg pénzes is legyen.Mert ez nem így működik.Nagyon ritka a jól kinéző családos ember,csak nézz szét az utcán.Valószínűleg ezért sem akart családot,mert nem akar lemondani arról,amit elért,vagy ami ő most.
És vannak olyan emberek akik alapból nem szeretik ezt az életmódot.Család,gyerekek,attól,hogy filmekben ezt reklámozzák,nem mindenkit ez tesz boldoggá.
Megváltoztatni nem tudod,de szerintem ilyennel ne is próbálkozz,mert rossz vége lesz.Az ilyen típusú embereknek ez nagyon fontos,a szabadság.
Az nem úgy van, hogy jön a nagy érzés, hogy hopp en most gyereket es házastársat akarok, keresek hozza alanyt...hanem jön valaki, akivel azt érzi az ember, hogy igen o az...vele akarok
Ha vele maradsz azt kockáztatod, hogy megtalálja es roptet téged...nem hinnem hogy rólad kezdene máshogy gondolkodni
Na ja, a kérdés óta eltelt másfél év. Azóta még határozottabban állítom, hogyha egy férfi arról beszél, hogy nem házasságpárti, nem akar EGYELŐRE MÉG gyereket, viszont a nő akar, akkor tipli van, mert 100%-os időpazarlás és ebben csak sérülni lehet.
A legdurvább sztori viszont ezzel kapcsolatban az, amit ismerek, hogy szintén adott volt egy ilyen pár, hogy a pasi elvolt kényelmesen a kis asszonyka mellett, aki majd meg veszett azért, hogy elvegyék, imádta a pasast. Azt a típust kell elképzelni, akinek élete egyetlen célja a házasság. A pasi meg ott panaszkodott, hogy megőrül, de most már el kell vennie, mert beígérte, ekkora csalódást nem mer okozni, mert a csaj annyira beleélte már magát. Kvázi kötelességtudatból elvette úgy, hogy a háta közepére kívánta az egészet. A kérdés, hogy mi lehet egy ilyen házasság jövője. A tanulság, hogy fölösleges kisírni az esküvőt, mert annak csak rossz vége lehet, így vagy úgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!