Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összejöttem 3éve álmaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem 3éve álmaim pasijával, jóképű, jó fej, intelligens, magas, sportos, jól öltözött. De nem akar elvenni. Hogyan tudnám rávenni?

Figyelt kérdés

jelenleg 28 éves. Azt mondta senkit nem akar elvenni, mert nem akar gyereket, hogy ne legyenek problémái, így ha nem akar gyerekeket a házasság is értelmetlen. De továbbiakban azt mondta, hogy mellettem szeretne maradni.

Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?

2013. szept. 2. 16:39
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Te miért nem akartál soha?
2013. szept. 2. 16:57
 12/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha 35 éves koráig várnál, akkor ez az jelenti, hogy 34 éves korodig várnál, hátha megváltozik? és ha meg nem, akkor hogy éreznéd magad? 34 évesen még mindig hajadonként, gyerek nélkül, tudja, hogy ha ezeket szeretnéd, akkor előlről kellene kezdeni az ismerkedést, randizást, stb.

Félre ne érts, nem mindenkinek fontos, hogy legyen családja 34-35 éves korába, de neked láthatóan fontos.

Én várnék hiába 8 évet a semmire.

2013. szept. 2. 16:58
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, javítom magam: én NEM VÁRNÉK 8 évet
2013. szept. 2. 16:59
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
El kell dontened mi a fontosabb, a ferfi Isten (szamodra)Vagy az h csaladot alapits.Az ilyen palinak ha becsusztatsz egy gyereket, akkor is buktad!......
2013. szept. 2. 17:01
 15/47 senga92 válasza:
100%
Ne vedd rá sehogy. Nem idióta és nem is egy kismajom,hogy úgy ugráltasd, ahogy akarod. Felnőtt ember, ha nem akar elvenni,akkor vagy veled van problémája,vagy nem akarja lekötni magát.
2013. szept. 2. 17:03
 16/47 anonim ***** válasza:
30%
#11 Mert csak a baj van velük. Mindenhol ezt láttam mindig..társaság,drogos lett,bzi lett,bűnöző/qrva lett,stb.
2013. szept. 2. 17:03
 17/47 anonim ***** válasza:
100%

Rosszindulat mellőzve,de az ilyen "várok,hátha majd én meg tudom változtatni" jellegű naiv hozzáállásnak nem sok eredménye szokott lenni.....

Feketén-fehéren kijelentette,hogy nem akar gyereket,anélkül,meg feleslegesnek gondolja a házasságot....

Az már a te dolgod,hogy erre hogy reagálsz....

Amúgy lehet nem,de ez nem a te kérdésed?: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2013. szept. 2. 17:07
 18/47 anonim ***** válasza:
82%

"Mert csak a baj van velük. Mindenhol ezt láttam mindig..társaság,drogos lett,bzi lett,bűnöző/qrva lett,stb."

Nevelés kérdése,de például azon hogy meleg(elég alpári a b..zi) lenne e,vagy sem,nem tudnál változtatni......van aki így születik!

Én nem omlanék össze,ha meleg lenne a gyerekem,jó,nem is röpködnék örömömben,de attól még a gyerekem....

Ilyen mentalitással,meg jobb is hogy nem akarsz,szerintem maradjon is így!

2013. szept. 2. 17:12
 19/47 anonim ***** válasza:
56%
Igy is marad,ne aggódj. Amúgy meg a kérdezőnek válaszoltam,te mit vaúzol be nekem?
2013. szept. 2. 17:20
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a véleménye, megváltoztatni nem fogod tudni. Vagy elfogadod, vagy elhagyod. Ha ilyen-olyan prakikákhoz folyamodnál, az semmiben nem segítene. Megutálna és kidobna. Inkább beszélgess el vele, hogy neked meg igenis fontos a házasság és a gyerek, és ha ő nem akar, akkor te nem szeretnéd az idődet rá pazarolni. Ez lenne a legtisztább. Egyébként nem ő az egyetlen férfi a világon...
2013. szept. 2. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!