Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem 3éve álmaim pasijával, jóképű, jó fej, intelligens, magas, sportos, jól öltözött. De nem akar elvenni. Hogyan tudnám rávenni?
jelenleg 28 éves. Azt mondta senkit nem akar elvenni, mert nem akar gyereket, hogy ne legyenek problémái, így ha nem akar gyerekeket a házasság is értelmetlen. De továbbiakban azt mondta, hogy mellettem szeretne maradni.
Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?
Ha 35 éves koráig várnál, akkor ez az jelenti, hogy 34 éves korodig várnál, hátha megváltozik? és ha meg nem, akkor hogy éreznéd magad? 34 évesen még mindig hajadonként, gyerek nélkül, tudja, hogy ha ezeket szeretnéd, akkor előlről kellene kezdeni az ismerkedést, randizást, stb.
Félre ne érts, nem mindenkinek fontos, hogy legyen családja 34-35 éves korába, de neked láthatóan fontos.
Én várnék hiába 8 évet a semmire.
Rosszindulat mellőzve,de az ilyen "várok,hátha majd én meg tudom változtatni" jellegű naiv hozzáállásnak nem sok eredménye szokott lenni.....
Feketén-fehéren kijelentette,hogy nem akar gyereket,anélkül,meg feleslegesnek gondolja a házasságot....
Az már a te dolgod,hogy erre hogy reagálsz....
Amúgy lehet nem,de ez nem a te kérdésed?: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
"Mert csak a baj van velük. Mindenhol ezt láttam mindig..társaság,drogos lett,bzi lett,bűnöző/qrva lett,stb."
Nevelés kérdése,de például azon hogy meleg(elég alpári a b..zi) lenne e,vagy sem,nem tudnál változtatni......van aki így születik!
Én nem omlanék össze,ha meleg lenne a gyerekem,jó,nem is röpködnék örömömben,de attól még a gyerekem....
Ilyen mentalitással,meg jobb is hogy nem akarsz,szerintem maradjon is így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!