Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem 3éve álmaim pasijával, jóképű, jó fej, intelligens, magas, sportos, jól öltözött. De nem akar elvenni. Hogyan tudnám rávenni?
jelenleg 28 éves. Azt mondta senkit nem akar elvenni, mert nem akar gyereket, hogy ne legyenek problémái, így ha nem akar gyerekeket a házasság is értelmetlen. De továbbiakban azt mondta, hogy mellettem szeretne maradni.
Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?
"Én 10 évesen addig ütöttem vertem míg be nem drogozta magát. Azóta is utálja a drogot mint a szart s valószínű soha az életében nem lesz drogos."
NINCS KÖZTETEK GYERMEKVÉDELMIS, GYÁMÜGYES?! Ez az ember, aki ezt tette a saját gyerekével, elmebeteg!
Sehogy.
Nem akarásnak nyögés a vége.
Az öcsém hülye volt, nem akart nősülni, mert nem ő volt neki az igazi. De nem védekeztek. Tisztességből elvette. Közben jött a másik gyerek is.
Hat évig kínlódtak, aztán öcsémnél szép lassan beütött az igazi. Elváltak.
Azóta béke van, minden második hétvégén nála a gyerekek, mindent megbeszélnek az ex-asszonnyal.
De ez a szerencsés véglet.
Ha biztos, hogy nem akar elvenni hosszú együttlét után, akkor lépj tovább. Előtted az élet.
"Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?"
Igen. Szokott változni.
Végül megnősülnek.
Elvesznek egy másik lányt.
Te meg számolgathatod a rá elvesztegetett éveidet.
Igen ez a gyanús. Álmaid pasijának te nem vagy az álmai nője.
Jobb híján van veled amíg meg nem találja az igazit.
Ebben azért nem lennék 100%-ig biztos, két utolsó. Vannak emberek, akik elvből nem akarnak házasodni, és az elveik fontosabbak nekik, mint hogy örömet szerezzenek a párjuknak. De attól még nem biztos, hogy nem szeretik eléggé, csak neki a párjuk általánosságban nem annyira fontos.
Ezzel nem azt mondom, hogy nem eshet meg, hogy ha ló nincs, szamár is alapon van a nővel.
Ha eddig nem látta meg benned a gyermekeid anyját akkor soha.
Most nem akar elszakadni tőled, ennek 2 oka lehet:
-nem közölted vele a kapcsolat elején az elképzeléseid, így kiderülhetett volna, hogy nem azonos az értékrendetek
-a 3 év alatt hozzád szokott, a legjobb barátja lettél. Ennek max az lehet a vége, hogy 40 évesen eszébe jut, hogy húú bakker itt vagyok ennyi idősen, gyorsan csináljunk gyereket... aztán az ilyen az első aki lelép valami kis pincsivel, te meg maradsz a gyerekkel.
Sajnos ha megváltozna, és feladná az elveit, az azért lenne mert megismer olyat, akiért megéri és aki megváltoztatja a világát. De sajnos ez a személy nem te vagy 3 év után...
ezt a tapasztalat mondatja velem. Én is pont 3 évig kínlódtam, feleslegesen. A mostani párom 2 hét után megmondta, hogy elvesz és gyerekünk lesz. Ezek ösztönök. Ha nincs ösztön, nincs semmi.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!