Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összejöttem 3éve álmaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem 3éve álmaim pasijával, jóképű, jó fej, intelligens, magas, sportos, jól öltözött. De nem akar elvenni. Hogyan tudnám rávenni?

Figyelt kérdés

jelenleg 28 éves. Azt mondta senkit nem akar elvenni, mert nem akar gyereket, hogy ne legyenek problémái, így ha nem akar gyerekeket a házasság is értelmetlen. De továbbiakban azt mondta, hogy mellettem szeretne maradni.

Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?

2013. szept. 2. 16:39
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
22%
A 60%-os egy aberrált akinek telibe kéne verni a fejét ököllel többször is, hogy észre vegye magát hogy egy selejt.
2013. szept. 2. 19:48
 32/47 anonim ***** válasza:
62%
Nem akarlak elkeseríteni, de tapasztalatból mondom (saját illetve környezet) hogy egy férfiben akkor fog feléledni a saját gyerek utáni vágy, amint megtalálja a számára nagybetűs NŐT. Addig a többi nőnek puffogtatják ezt, hogy nem akarnak se házasságot, se gyereket. Én biztos nem várnék nemhogy 35 éves koráig, de még 1 napot sem. Az ilyen férfi mellett minden perc elvesztegetett idő, ha te családot szeretnél. 27 évesen azért már te sem vagy mai csirke annyira, hogy akár egy évet is pocsékolj egy ilyenre, mert elmész azok mellett, akikkel beteljesülhet, amire tényleg vágysz. magad alatt vágod a fát. Fog ez a férfi is akarni gyereket meg esküvőt is, csak nem tőled.
2013. szept. 2. 20:03
 33/47 anonim ***** válasza:
95%

"Én 10 évesen addig ütöttem vertem míg be nem drogozta magát. Azóta is utálja a drogot mint a szart s valószínű soha az életében nem lesz drogos."

NINCS KÖZTETEK GYERMEKVÉDELMIS, GYÁMÜGYES?! Ez az ember, aki ezt tette a saját gyerekével, elmebeteg!

2013. szept. 2. 22:20
 34/47 anonim ***** válasza:

Sehogy.

Nem akarásnak nyögés a vége.

Az öcsém hülye volt, nem akart nősülni, mert nem ő volt neki az igazi. De nem védekeztek. Tisztességből elvette. Közben jött a másik gyerek is.

Hat évig kínlódtak, aztán öcsémnél szép lassan beütött az igazi. Elváltak.

Azóta béke van, minden második hétvégén nála a gyerekek, mindent megbeszélnek az ex-asszonnyal.

De ez a szerencsés véglet.

Ha biztos, hogy nem akar elvenni hosszú együttlét után, akkor lépj tovább. Előtted az élet.

2013. szept. 2. 23:50
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?"

Igen. Szokott változni.

Végül megnősülnek.

Elvesznek egy másik lányt.

Te meg számolgathatod a rá elvesztegetett éveidet.

2013. szept. 2. 23:51
 36/47 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy ha a pasi hangoztatja, h nem akar házasságot, gyereket, az csak arra vonatkozik, h veled nem. CSak ezt olyan izé lenne kimondani, így inkább általánosságban beszél, te meg fogadd el, h ő "ilyen". Aztán ha esetleg szakítotok, azt látod, új nője van, akit eljegyzett, jövő nyáron esküvő, utána baba. Ennyit arról, h nem akar családot. Ha szakítotok, akkor viszont neked is ott az esély, h találsz valakit, aki családot akar veled. De ha mellette maradsz, biztos lehetsz benne, h ő még keresgél és azonnal lép, amint megvan az igazi. Te meg siránkozhatsz, h elment annyi éved.
2013. szept. 3. 09:21
 37/47 anonim ***** válasza:
100%

Igen ez a gyanús. Álmaid pasijának te nem vagy az álmai nője.

Jobb híján van veled amíg meg nem találja az igazit.

2013. szept. 3. 09:33
 38/47 anonim ***** válasza:
BOLOND A FÜLÉSZETEN: MIT MONDOTT? ELMEHETEK, VAGY ELMEBETEG?
2013. szept. 3. 09:35
 39/47 anonim ***** válasza:

Ebben azért nem lennék 100%-ig biztos, két utolsó. Vannak emberek, akik elvből nem akarnak házasodni, és az elveik fontosabbak nekik, mint hogy örömet szerezzenek a párjuknak. De attól még nem biztos, hogy nem szeretik eléggé, csak neki a párjuk általánosságban nem annyira fontos.

Ezzel nem azt mondom, hogy nem eshet meg, hogy ha ló nincs, szamár is alapon van a nővel.

2013. szept. 3. 09:35
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig nem látta meg benned a gyermekeid anyját akkor soha.

Most nem akar elszakadni tőled, ennek 2 oka lehet:

-nem közölted vele a kapcsolat elején az elképzeléseid, így kiderülhetett volna, hogy nem azonos az értékrendetek

-a 3 év alatt hozzád szokott, a legjobb barátja lettél. Ennek max az lehet a vége, hogy 40 évesen eszébe jut, hogy húú bakker itt vagyok ennyi idősen, gyorsan csináljunk gyereket... aztán az ilyen az első aki lelép valami kis pincsivel, te meg maradsz a gyerekkel.

Sajnos ha megváltozna, és feladná az elveit, az azért lenne mert megismer olyat, akiért megéri és aki megváltoztatja a világát. De sajnos ez a személy nem te vagy 3 év után...

ezt a tapasztalat mondatja velem. Én is pont 3 évig kínlódtam, feleslegesen. A mostani párom 2 hét után megmondta, hogy elvesz és gyerekünk lesz. Ezek ösztönök. Ha nincs ösztön, nincs semmi.

25/L

2013. szept. 3. 16:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!