Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem 3éve álmaim pasijával, jóképű, jó fej, intelligens, magas, sportos, jól öltözött. De nem akar elvenni. Hogyan tudnám rávenni?
jelenleg 28 éves. Azt mondta senkit nem akar elvenni, mert nem akar gyereket, hogy ne legyenek problémái, így ha nem akar gyerekeket a házasság is értelmetlen. De továbbiakban azt mondta, hogy mellettem szeretne maradni.
Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?
Azért én is belevauzok:
Én 10 évesen addig ütöttem vertem míg be nem drogozta magát. Azóta is utálja a drogot mint a szart s valószínű soha az életében nem lesz drogos.
ma 18:10
Én meg azért vauztam bele,mert támogattam az ötletedet,hogy ilyen mentalitással nem akarsz gyereket.....
De ennyi erővel feleséget,barátnőt se akarj,mert benne van a pakliban,hogy megcsal,vagy elhagy.....
és még annyit hozzátennék,hogy a pontozás engem is hidegen hagy,nem is pontoztam se le,se fal az egyik válaszodat sem,
nem értettem egyet a drogos,b..zis elméleteddel,és ezt a tudtodra adtam,ennyi!
szólás szabadság van
Az már a te egyéni szoc problémád,hogy téged hidegen hagy,vagy sem
itt nem volt szófosás a jellemről....
is=itt.
Szóval most nem a hüvelygombás makk a téma ugyhogy kocc.
77-es!
Köszönöm,de nem Mucsaröcsögén lakunk,szerintem nem vagyunk szomszédok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!