Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Összejöttem 3éve álmaim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem 3éve álmaim pasijával, jóképű, jó fej, intelligens, magas, sportos, jól öltözött. De nem akar elvenni. Hogyan tudnám rávenni?

Figyelt kérdés

jelenleg 28 éves. Azt mondta senkit nem akar elvenni, mert nem akar gyereket, hogy ne legyenek problémái, így ha nem akar gyerekeket a házasság is értelmetlen. De továbbiakban azt mondta, hogy mellettem szeretne maradni.

Az ilyen pasiknál ez szokott változni ? mert még elég fiatal. 35éves koráig még szerintetek mellette maradjak, hátha addig megváltozik?

2013. szept. 2. 16:39
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
11%

Azért én is belevauzok:

Én 10 évesen addig ütöttem vertem míg be nem drogozta magát. Azóta is utálja a drogot mint a szart s valószínű soha az életében nem lesz drogos.

2013. szept. 2. 18:05
 22/47 anonim ***** válasza:
21%
Te belevaúzhatsz mert elmondtál valamit ami veletek történt,nem az én mentalitásomat kezdted firtatni,mint a másik. Ha nem tetszik egy válaszom,ott a piros kezet lehet bőszen nyomkodni,a felesleges szófosás a jellememről nem hat meg.
2013. szept. 2. 18:10
 23/47 anonim ***** válasza:
48%

ma 18:10

Én meg azért vauztam bele,mert támogattam az ötletedet,hogy ilyen mentalitással nem akarsz gyereket.....

De ennyi erővel feleséget,barátnőt se akarj,mert benne van a pakliban,hogy megcsal,vagy elhagy.....

2013. szept. 2. 18:24
 24/47 anonim ***** válasza:
35%

és még annyit hozzátennék,hogy a pontozás engem is hidegen hagy,nem is pontoztam se le,se fal az egyik válaszodat sem,

nem értettem egyet a drogos,b..zis elméleteddel,és ezt a tudtodra adtam,ennyi!

szólás szabadság van

Az már a te egyéni szoc problémád,hogy téged hidegen hagy,vagy sem

itt nem volt szófosás a jellemről....

2013. szept. 2. 18:28
 25/47 Kócos boszorkány ***** válasza:
42%
Atyaég, miért kell ennyire alpáriba lemenni?
2013. szept. 2. 19:02
 26/47 anonim ***** válasza:
0%
Na de te akartad. Nem kell itt 77-enkedni!
2013. szept. 2. 19:03
 27/47 anonim ***** válasza:
0%
Lökje ki valaki innen ezt a nőt. Ez most is férfi dolog.
2013. szept. 2. 19:04
 28/47 anonim ***** válasza:
0%

is=itt.

Szóval most nem a hüvelygombás makk a téma ugyhogy kocc.

2013. szept. 2. 19:05
 29/47 anonim ***** válasza:

77-es!

Köszönöm,de nem Mucsaröcsögén lakunk,szerintem nem vagyunk szomszédok!

2013. szept. 2. 19:06
 30/47 anonim ***** válasza:
Bár látom azóta törölték a válaszodat,szóval azt is a hajadra kenheted!
2013. szept. 2. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!