Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon a sors miért tette ezt velem?
Valami okának kellett, hogy legyen, hogy megismertem a leendõ férjemet(arab) több évvel ezelõtt.
En a kis naiv fiatal fejemmel elhittem mindent neki, mert elhitette velem.Azt hittem tisztaszivü emberrel van dolgom.Otthon az is volt, mert jól el tudta titkolni a másságát.
A hazájában a családja és környezete hatására minden más lett.
Csak türés jutott nekem, mivel nem lehetett visszatáncikálni a gyerekek miatt.
Most már odáig jutottam, hogy lassan gyülölöm és utálatot érzek az irányába.
Soha nem éreztem azt, hogy én itthon vagyok. A lelkemmel visszavágyom, de sajnos nem tudom, hogyan kezdjek neki. Képes lesz kiforgatni mindenbõl,amit keservesen megteremtettünk. Ez lehet mind az õ gyümölcse lesz.
Talán ha a sors idehozott nem hagy egyedül az utamon!
Nem volt soha és most sincs igazi hátterem, magyarán otthon sem számithatok senkire, ha jól belegondolok.
Ha itt maradok belepusztulok a fájdalomba a szomoruságba, a megalázásokba és még sorolhatnám.
Még most is képes a szemembe hazudni, hogy mennyire szeret, és közben mindenki elõtt megaláz és meghazudtoltat, még csak meg sem védhetem magamat.
Elfogadok minden választ, mert végeredményben igazatok van teljes mértékben!
En is azt mondom, hogy aki megaláz, az nem szeret csak önmagát, de õ ezt másképpen magyarázza ki!
Remélem, hogy nemcsak lélekben, hanem testben is hazérek egy napon!
A munkahelyi kérdés nagyon nehéz, valóban. Arabul tudnál tanítani? Azonban van abban valami heroikus, ha mindent kezdeni kell.. Nem könnyű, az biztos. De a kezdésben van egy erő- annak révén nagy csodák mehetnek végbe. Nekem voltak ilyen pontok az életemben, így lett az "én versem" - vagyis utamon a segítő angyal- Radnóti Sem emlék, sem varázslat c. verse. Talán neked is segít.
"De aki egyszer egy vad hajnalon arra ébred,
hogy minden összeomlott s elindul mint kisértet,
kis holmiját elhagyja s jóformán meztelen,
annak szép, könnyüléptű szivében megterem
az érett és tünődő kevésszavú alázat,
az másról szól, ha lázad, nem önnön érdekéről,
az már egy messzefénylő szabad jövő felé tör."
Mekkora barmok vannak itt miért kell az amutyis elcsendesedett emberbe belerúgni!!!!!!!! Tanácsot nem tudok
adni de szívemből kívánom neked a jobb és boldogabb életet!!
te azért nem mész el, ha jól értem, mert ezzel elérné a férjed családja a célját??? hol nem kakálom én ezt le? pláne ha ez a cél egyenlő az boldogságommal...nem maradnék csak úgymond dacból az fix........inkább kezdenék új életet....nem érdekelne a nehézség...
a gyerekeid hogy látják a dolgokat? félő, hogy már beléjük is lett nevelve régesrég az ottani kultura....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!