Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelem ez még, ha a következők hagyják el a férjem száját?
"Neked semmi célod nincs az életben, te csak úgy elvagy! " (inaktív vagyok: gyes)
"Nem te kerested azt a pénzt! (nyaralásra). Nem tettél te azért semmit! "
"Nekem évről-évre csak rosszabb, te meg éled világodat! " (gyesen vagyok itthon egy epilepsziás kislánnyal, akit hetente 2x hordok fejlesztésre. )
"Én húzom az igát, te meg semmit nem csinálsz! " "Hazajövök, és nyomod rám a gyereket, hát nem szégyelled magad? "
"Egész nap csak itthon vagy, nem csinálsz semmit, csak csavarogsz a gyerekkel. "
Nagyon el kell gondolkodnom a dolgokon... Ezek a mondatok az utóbbi hetek "termései"...
Ne cseréljenek, mert az a gyerek életébe kerülhet.
Szerintem a férjed csalódott, hogy beteg gyereke lett. Ez egy férfinek akkora törés, mint a nőknek az abortusz.
Lehet a környezetében (munkahely, barátok) mindenkinek egészséges gyerek(i) van(nak), neki meg beteg. Mert az epilepszia betegség. Fogyatékkal is járhat (esetek kb 50-60%).
Nem tudja senkivel megbeszélni, mert férfi nem beszél az érzéseiről, rád mérges, meg magára is. Leginkább magára.
36 Nehogy megsajnáljam...
Én már rég csalódtam volna ebben az emberben, már csak azért is, mert egy intelligens ember nem a kiszolgáltatottakon vezeti le a feszültséget. Aki ilyet csinál, az se bátorságra, se szeretetre nem vall. Ennyi, nem venném férfiszámba, mert nem férfias viselkedés az, hogy így nem látja át a helyzetet és hogy ilyen csúnyán beszél valakivel, akin több teher van, mint rajta. Amúgy ezelőtt a hét előtt nem szólt be ilyeneket? Vagy ezelőtt is ilyen volt és ez csak az eheti termés?
ma 18:47
Nem,nincs benne semmi.
Ég és a föld,az esetben egy halott gyerekről beszélünk,szegény kislány meg él,és egészséges.....
és egészséges.....*
akarom mondani,él és beteg
apukának meg mellette kéne lennie....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!