Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Honnan tudhatom meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg, hogy papucs vagy férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem tök nagy papucs vagyok. A feleségem szerint meg. "Á, dehogy!" A sex ennek mérőszáma?

2013. aug. 2. 10:35
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

"Jol all ez a ruha rajtad, mit kellene tenni azert, hogy ma egyutt legyunk?"

Ha ez a mondat hagyta el így a szádat, ne csodálkozz!

A feleséged ezt értette alatta: mit kellene tenni azert, hogy ma egyutt legyunk?"

Tehát meg sem hallotta azt, hogy megdicsérted, mert nem azt fejezted ki felé, hogy szép, kívánatos, tetszik neked, hanem hogy meg akarod dönteni...ez nem dicséret volt, hanem jól irányzott célzás arra, hogy d u g n i kéne már...Fa..sza érzés lehetett a nejednek!

Inkább a mondat első felét kéne többet használni, és a másodikat elfelejteni egy darabig, elég vágyűző!

A mosogatós témánál meg, inkább állnál mellé mosogatni( vagy inkább vegyél egy mosogatógépet és akkor nem kéne még este is mosogatni, megspórolnál legalább 10 percet az életéből, ami alatt azért hangulatba lehetne hozni!

2013. aug. 5. 07:38
 62/64 A kérdező kommentje:

Mi jol allunk anyagilag. Van mosogatogep minden lakasban.

Megprobalok akkor "nem beszelni" rola, hogy ne legyen vagyuzo.

Csak nehez a sokadik pofon utan "megertonek" lenni.

2013. aug. 5. 13:12
 63/64 anonim válasza:
Kérdező jutottál valamire ezzel a sok okossággal? Nálam is pont ez a helyzet. Olyan mintha egy bevehetetlen erőd lenne a feleségem amióta van gyerekünk, cirka 4 éve.
2015. jan. 30. 22:21
 64/64 anonim ***** válasza:
Ismerős mesélte el mikor totál be volt állva,hogy mióta megszületett a második gyerekük,az asszony totál frigid lett.Ránézésre semmi nem árulkodott erről,minta párnak tűntek.Az ő esetük már orvosi segítséget kíván,mivel az asszony egyáltalán nem is akar szexelni.Nálatok még van remény talán,de ezekről a dolgokról nagyon nyíltan kell beszélni a társaddal.Én leülnék vele face-to face,és rákérdeznék mi ért van ez így?Illetve ő mit szeretne,vagy mi az oka annak hogy ez így alakult.Értelmes emberek mindent meg tudnak beszélni,csak akarni kell és nyitottnak lenni,bármit is mondd a másik fél,nem közbeszólni,végighallgatni!
2018. ápr. 26. 12:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!