Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Honnan tudhatom meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg, hogy papucs vagy férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Szerintem tök nagy papucs vagyok. A feleségem szerint meg. "Á, dehogy!" A sex ennek mérőszáma?

2013. aug. 2. 10:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
87%

Nem maga a pénz. De közvetetten igen.

Adjátok nekem az összes pénzeteket, ne féltsetek nekem nem fog kapcsolati válságot okozni.

Írhatom a számlaszámomat?

2013. aug. 2. 12:00
 22/64 anonim ***** válasza:
86%

A szexben légy spontán Ha mosogat, markold meg a seggét és/vagy csókolj a nyakába. Ne kérdezd meg előtte, hogy szabad-e, utána meg ne kérj bocsánatot. Ne csinálj úgy mintha bűnt vagy modortalanságot követtél volna el, elvégre a saját feleségedről van szó. Hidd el, egy ilyen magától értetődő és férfias gesztussal sokkal nagyobb esélyed van elérni, hogy legyen szex, mint két óra könyörgéssel és rábeszéléssel. A legtöbb nő arra vár, hogy levegyék a lábáról. Ennek a megbeszélés és rábeszélés az antitézise. Ha azt kérdezed a feleségedtől, hogy van-e kedve szexelni, akkor már rég elbaltáztad. Ne kérdezz, cselekedj. Feltételezd, hogy úgyis van kedve. Ha nincs, majd szól. De ha így próbálkozol, többször lesz kedve, azt garantálom. Persze ha leállít, akkor állj le. De ne csinálj ügyet belőle. Ne kezdj siránkozni vagy hőbörögni, fütyörészve sétálj arrébb zsebredugott kézzel, mint ha mi sem történt volna. Kezdj el mással foglalkozni, és majd próbáld újra később.

FIGYELEM! A Férfihang.hu oldalain megjelenő írások szerzői jogvédelem alatt állnak!

Cikkeink utánközlését nyomon követjük az interneten!

Az írások a következő szabályok betartása mellett vehetőek át részben:

Az ön által most másolt cikkből kisebb részt idézhet a forrás (a szerző és a weblap) megnevezésével, vagy maximum az első feléig átveheti a cikket, amely esetben az átvett bevezető után az alábbi linket kell elhelyeznie:

A teljes cikk a Férfihang.hu - Antifeminista Férfimagazin oldalán olvasható:

[link]

2013. aug. 2. 12:23
 23/64 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy papucs, de a szex témát rosszul kezeled. Ha tőlem a párom megkérdezné, hogy na akkor most valami? akkor én is azt mondanám, nem. Mivel a hússzeletelés nem tartozik a vágyfokozó dolgok közé. Ha viszont hússzeletelés közben mögém lép, elkezdi csókolgatni a nyakam, és totál letámad, akkor be tud indítani. Nem értem a szexet minek dumával indítani? A nők nincsenek begerjedve non-stop, a faszik sem szerintem. Ezt nem megbeszélni kell, hanem csinálni. Ha meg nemet mond, akkor legalább tudod, hogy tényleg nincs kedve szexelni. De egy kérdésre adott nem-ből hogyan következtetsz? szerintem is állati lelombozó ez a módszer.

Egyébként ezek alapján nem vagy papucs, a haverok meg mindig ilyenekkel húzzák egymás agyát, szóval nem kéne velük foglalkozni. Akkor lettél volna bunkó, ha lelépsz a házassági évfordulódon, de ezt te is tudod, ezért nem tetted.

2013. aug. 2. 12:36
 24/64 anonim ***** válasza:
42%
A szex az puszta mátematika. Egy gondosan megtervezett algoritmus alapján ki lehet számítani mikor lesz szex, s elég ezekre a napokra gondoskodni kotonról. Aki a cikkemre hivatkozik link nélkül az az irgum.burgum.hu ijesztegetésben fog részesülni.
2013. aug. 2. 13:27
 25/64 anonim ***** válasza:
22%

A szexben légy spontán Ha mosogat, markold meg a seggét és/vagy csókolj a nyakába. Ne kérdezd meg előtte, hogy szabad-e, utána meg ne kérj bocsánatot.

-- akkora maflást kapna a párom ha így tenne h csak na -basszus megvan az ideje a sexnek és a fenének sem kellene ez napközben

Ne csinálj úgy mintha bűnt vagy modortalanságot követtél volna el, elvégre a saját feleségedről van szó. Hidd el, egy ilyen magától értetődő és férfias gesztussal sokkal nagyobb esélyed van elérni, hogy legyen szex, mint két óra könyörgéssel és rábeszéléssel.

-- mint írtam ezzel max azt érné el a pasim h 2 hétig felé sem néznék sőt képes lennék átköltözni a másik szobába

A legtöbb nő arra vár, hogy levegyék a lábáról. Ennek a megbeszélés és rábeszélés az antitézise. Ha azt kérdezed a feleségedtől, hogy van-e kedve szexelni, akkor már rég elbaltáztad.

-- igenis kérdezze meg, ne csak rám másszon az a pasi

ha megkérdi akkor tiszta a dolog ha rám mászik és nekem nincs kedvem az gáz nekik

tudod kommunikáció !!!!

Ne kérdezz, cselekedj. Feltételezd, hogy úgyis van kedve. Ha nincs, majd szól.

-- előbbi tétel kérdezze meg nem feltételezzen semmit sem !!!

De ha így próbálkozol, többször lesz kedve, azt garantálom.

-- biztos attól lesz kedvem ha úgy viselkedik mint egy paraszt az ágyban .....

Persze ha leállít, akkor állj le. De ne csinálj ügyet belőle. Ne kezdj siránkozni vagy hőbörögni, fütyörészve sétálj arrébb zsebredugott kézzel, mint ha mi sem történt volna. Kezdj el mással foglalkozni, és majd próbáld újra később.

-- ez kivételesen helyes volt

2013. aug. 2. 13:37
 26/64 anonim ***** válasza:
71%
Aj jaj jaj jaj!!!!
2013. aug. 2. 13:40
 27/64 anonim ***** válasza:
79%

"megvan az ideje a sexnek és a fenének sem kellene ez napközben"

- Fickó! Helyedre!!!

2013. aug. 2. 13:41
 28/64 anonim ***** válasza:
90%

Mióta nem lehet napközben szex ?? Tiltja valami ??

A spontán szexnél nincs jobb !! Igen is szeretem ,és beindita ha férjem ,akár mosogatás közben akár teregetés közben ,vagy legyen az bármilyen házi munka spontán közeledik : Ez is azt bizonyitja ,hogy nem házi cselédnek tart hanem NŐKÉNT kezel : A férjem is szereti ha csak spontán elkapom ..

Takaró felett világosban lehet még szexeszelni ?? Vagy csak sötétben :?? ennyit vétkezni mint mi a férjemmel : Hol tudnám ezt meggyoni ??? Ja és mult héten keddi éjszakai horgászatott is bevallom ,meggyonom !!! / Vasárnap megyek a templomba lehet ,hogy még hétfőn sem végzek a gyonással .

Kedves Kérdező !!!

Nem hinném ,hogy papucs vagy : Szerintem a gyerekeket paszoljátok le és beszélgesetek sokat a vágyaitokrol . melyikötöknek mi esne jól ,és mutasátok meg egymásnak .

hát ha elő jön még a régi tűz : esteleg vegyél játékszert hátha :

Kövezetek meg ,de nekem nem megy : Anyukám hétfőn 19 kor szex !!!

37 /N

2013. aug. 2. 13:58
 29/64 anonim ***** válasza:
88%

- Hétfőn 19h-kor szex?

- Nem!

- Te tudod, a hét többi napja már foglalt...

2013. aug. 2. 14:01
 30/64 anonim ***** válasza:
76%
Bocs : Azt hittem egy értelmü : arra gondoltam ,hogy ne legyen tervezve : spontán legyen !!! amugy jó hétfő 19óra csak spontán legyen . szerintem a szexet nem tervezni élvezni kell !!!!
2013. aug. 2. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!