Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy papucs vagy férfi vagyok?
Nem. A papucs az, aki csicskaja a nonek. Az a tipikus "igen, Dragam!"
Miert erzed magad papucsnak, miket csinalsz?
Papucs az aki a saját akaratának nem szerez érvényt. Akár szexben akár nem.
De igazi férfi a saját akarata mellett a másik akaratának viszont ad teret.
Van nő akinek elnyomás kell máskép a fejedre nő. De ettől jobb menekülni.
- B a s s z n i !!!
- Igen drágám!
1.) 1 het nyaralas kulfoldon 2 gyerekkel.
Az 1 het alatt az utso elotti napon keresre kaptam egy oralt. Mindegy nem is akartam eroltetni, mert legyen neki is szabadsag meg pihenes.
2.) hazajottunk, masnap kerti-party nalunk. Mondom,
"Jol all ez a ruha rajtad, mit kellene tenni azert, hogy ma egyutt legyunk?"
"Ma nem lesz semmi."
2.b.) miutan a vendegek elmentek kivettem egy 100-ast es elmentem egy kupiba. Nem leptem felre, mert ott mar meggondoltam magam. Pedig nagy boszen azzal a szandekkal indultam el. Csak megittam par red bullt meg vizet, kozben meg jott az sms, hogy
"Gyere mar haza, szeretlek, ne legyel buta."
2.c.) a mai napig meg sem kerdezte, hogy hol voltam ejjel 03:00-ig.
3.) szombaton elmentem sorozni a fiukkal. Kocsival mentem es ejfelkor elkoszontem. A tobbiek ittak en nem. Es akkor ott jott, hogy miert nem bulizok, meg hogy mekkora papucs vagyok, hogy hazamegyek. Masnap volt a hazassagi evfordulom.
4.) Tegnap vagy tegnapelott a felesegem lazan el tudott csabitani egy legyottra kb 3-4 perc alatt.
Nem voltam kepes azt mondani, hogy "Jo ejt, majd maskor!" Pedig legbelul erzem, azt kellett volna mondanom.
Foleg az 4-os pont miatt. Papucs vagyok?
Nem vagy papucs, de nagy gondok vannak a házasságoddal, az biztos.
A szexet eszközként felhasználni, szexszel zsarolni a másikat a legnagyobb probléma - bármilyen kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!