Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "Férfi"-nek rendbe kell raknia a "Nő"-t?
Én akkor szoktam mondani a páromnak viccből, hogy "rakjon rendbe", ha szexre vágyom. :)
Komolyra fordítva: 21. századi párkapcsolatban nem normális, ha bárkinek bárkit rendbe kell rakni. Jó esetben ugyanis két felnőtt személyiség létesít kapcsolatot, akik képesek együtt élni, együttműködni békében, kultúrált módon megegyezve minden kérdésben.
Mit?
Nem értem a kérdést....(pedig nem tuok róla, hogy szövegértési problémáim lennének...)
Igen "rakjon rendbe" Ha kell számíthassak rá, legyen ez neki természetes. Ha magam alatt vagyok vidítson fel, ha kicsit "hisztizek" érje el, hogy kibéküljek magammal. És legyek mindig szexuálisan kielégítve :D
Igen ezeket elvárom. De szerintem egy férfi is egy nőtől :)
En meg azt mondom, hogy vannak "Nõk,akiket rendbe kell rakni"!
Pedig én nõ vagyok, de néha látom, hogy a Nõ mindent megenged magának és a férje,párja meg papucs lesz mellette.
Viszont általában az ilyen Nõk "szerencsésebbek"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!