Hogyan tudnam rendbe hozni anyukammal a kapcsolatunkat?
Bizonyítanod kell, hogy tanultál a hibádból. Igenis áll elé és mond el, amit akarsz. Ha nem akarja akkor vagy fogad el vagy törekedj kompromisszumra.
Beszélgess el vele a dolgokról. Nehéz lesz, de érthető, hogy az eljátszott bizalmat 2x olyan nagy erő visszahozni.
apukam soha nem hiv fel kethetente atmegyek egy napra a suli nagyon lefoglal, igy tobbet nem is tudnek, bar... nem is hiv.: ))) batyam 17eves.. iszik cigizik szulenik tudta ellenere, en tudom, es megsem kopom be mert nem vagyok az a fajta, de o barmit mondok neki, visszamondja mamanak, vagy anyanak...
megbantam amit tettem es nem voltam kepes anyukam szemebe nezni,igy ejszaka felszoktem pestre a baratomhoz.. egyebkent azert vert meg, es hordott le mindennek, mert ugy aludtam ott a baratomnal hogy o ezt nem engedze, meg,
Hát érthető. Pesten sok kislányra utaznak, főleg ha szép vagy. Pár év és profi szopógépet nevelnek belőled külföldön. :(
Ezek nem vicces dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!