Hogyan tudnák kibékülni az anyukámmal?
Hát azért Anyukád se szent már ne is haragudj. Felnőtt nő létére idáig jut hogy megtép aztán nem vagy a lánya??
Most hagyjátok egymást pár napig,meg fog bocsájtani,de neked is le kell nyelned a békát azért itt nem csak te voltál a hibás,kettőn áll a vásár.
Hagyj nyugit, ő jelentette ki ezt durván,beszélj nagyival is biztos ad majd tanácsot ő jobban ismeri a lányát.
De én nem mennék ezek után könyörögni neki,bár ez én vagyok..
4-8, és Kérdező:
Semmilyen körülményt nem tudok elképzelni, hogy a gyerekemnek menjek és a haját tépjem, és szerintem ez a normális! Hogy az ember tehetetlenségében lekever egy pofont, se@gére vág, az oké, ebből kaptam én is, túléltem, node a haját tépni, mint egy eszelős??
Különben, válaszoló, ha a helyében lennél, bizony te is picsognál, úgyhogy ne okoskodj itt a szövegeddel, inkább próbáld beleélni magad a helyzetbe.
Voltam én is flegma anyámmal, voltak neki is zűrös időszakai, de soha nem tépett meg. Ellenben őt megtépte a nagyanyám, szó szerint, a hajánál fogva rángatta le a székről, mert szerinte nem jól tette fel a függönyt - és 8 éves volt anyám akkor.
Tudod, vannak idegbeteg "anyák", akiknek elég egy kis szikra és robbannak, akármi van, a gyereken töltik ki, meg vannak, akiknek van önkontrolljuk, és belátják, a megtépés, erőszak nem járható út.
Vésd az eszedbe, mielőtt beírogatsz, nem felmentem a kérdezőt, de akkor is kicsit elmebeteg-gyanús az anyuka, ha ilyenért már hajat kell szerinte tépni. Színtiszta terror, anyámék ebben nőttek fel és vannak benne 50 éve, akkor is ha külön családjuk van, és én is kaptam belőle 16 évig legalább. Ha nem tudod, milyen ebben élni, inkább ne szólj, szép elveid vannak, de van, ahol nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!