Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy papucs vagy férfi vagyok?
2.) hazajottunk, masnap kerti-party nalunk. Mondom,
"Jol all ez a ruha rajtad, mit kellene tenni azert, hogy ma egyutt legyunk?"
"Ma nem lesz semmi."
javaslom ilyen tobbé ne mondj, kiábárnditó.
legyál kicsit vadabb férfi. nem kell nagyon ép csak kicsit de ez a mondat valóban nem volt szerencsés.
nem a négyes pont miatt vagy papucs hanem a kettes miatt.
Add magad oda ha kéri de szerezd meg te is azt ami neked kell.
A papucs:
Nincs saját véleménye, ha van is, nem meri elmondani. Nem közösen döntenek, csak az asszony dönt. A közös dolgokban is, de még a férfit érintő dolgokban is. Nem mer egyedül intézni semmit, nem mer ellenvéleményt mondani, hagyja magát zsarolni, ok nélkül is bántani.
A férfi: a feleségével közös döntéseket hoznak, megbeszélik a dolgaikat. Szereti, tiszteli a feleségét, hűséges hozzá, de nem félelemből, hanem saját akaratból. Fontosabb neki a család, mint a haverok, de nem alárendelt szerepet játszik, hanem társak a nővel.
Kell egy ki idegjáték. ha ugy döntesz hogy hazamész vagy más van s a nő hasonló szöveggel fogad, mond nyugodtan a szemébe: ha akarok bulizok, ha akarok hazajövök. ez az én otthonom is ahogy a tiéd. én döntöm el mikor jövök haza ahogy te is. vagy valami ilyesmit lehe lesz jobb szövegiró is.
de az asszonnyal gáz van ha ilyen hülye indokokat keres a papucsúságodra.
Nem, nem vagy papucs.
1. - tetszik, hogy milyen szépen fogalmaztál
2. - kerti parti stresszes dolog, akármennyire is jól sikerül, tudom én is, hogy estére a hátam közepére sem kívánom a szexet, és már megtanulta, hogy ne is próbálkozzon :) - ismerjük egymást, tudja, hogy fáradtan én nem akarom - ez nem bűn, nem zsarolás, egyszerűen fizikai fáradtság.
2.b. - okos, és ismer téged. És szeret. Semmi vádaskodás, semmi szemrehányás, felelősségre vonás. Társként kezel.
2.c. - okos, és nem is kell megkérdeznie. lásd a 2.b. pontot.
3. - kicsit bunkók a haverok - nem kicsit.
4. - persze, hogy el tudott csábítani, hisz szereted, és jó, hogy nem mondtad :)
Férfi vagy!
O soha nem jon velem bulizni, mert o maga a "megetestesult martir". Legalabbis elottem.
Tudjatok fiatal koromban egy jo parszor felreleptem. Es tudom, hogy milyen kapcsolatrombolo hatasa van.
Es megfogadtam, hogy en a hazassagomban nem fogok. De lehet, hogy nem eli ki az idok probajat ez a fogadalom.
A penz okozhat szemelyisegtorzulast? Mert nekem(unk) a valsag ota tok jol megy. Es azota csak kapcsolati-problemaink vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!