Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy papucs vagy férfi vagyok?
Figyelt kérdés
Szerintem tök nagy papucs vagyok. A feleségem szerint meg. "Á, dehogy!" A sex ennek mérőszáma?2013. aug. 2. 10:35
51/64 Pendulum92 válasza:
Mi a barátnőmmel már belegondoltunk ebbe, és a "fenének kéne gyerek" állásponton vagyunk. Főleg, mikor halljuk, hogy 7/24 hisztizik/bőg egy gyerek valahol a közelben.
52/64 anonim válasza:
Még "szerencse", hogy anyátok nem így gondolta...:-D
53/64 anonim válasza:
Nehogy már ne legyen napközben 30 percetek szexelni?
54/64 Pendulum92 válasza:
Szerencse, de tudtommal nem vagyunk kötelezve semmire, maximum társadalmi elvárás, de azt meg sz.juk telibe :D
55/64 Pendulum92 válasza:
Mindenki el tudja dönteni, hogx akar-e gyereket,a szüleink így döntöttek, de nekünk ezért nem lesz kötelező.
56/64 anonim válasza:
Csak egy kósza gondolat volt, ne vedd a lelkedre...:-D
58/64 anonim válasza:
Szerintem nem papucs vagy, hanem nagyon nincs rendbe a nemi életetek. Hogy azért, mert te vagy pocsék az ágyban, vagy azért, mert ő nem tudja elengedni magát, nem derül ki, de talán nem ártana beszélnetek szexológussal.
59/64 anonim válasza:
Vagy nézzétek mit csinálnak a macskák s tanuljatok belőle.
60/64 anonim válasza:
Nekem nem férfias, hogy megkérdezed; na mikor lesz egy kis hancúr? Meg van e esélyed ma este valamire?
Ez mi? Neked nem megalázó?
Kapd el és szexeljetek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!