Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom meg, hogy papucs vagy férfi vagyok?
Bocs !!! Eddig csak olvastam mások véleményét :
Most azt gondolom ,legalábbis én így müködöm annak az embernek az ilyen tipusú érintését közeledését háritom el akit nem szeretek .Nem érzek íránta semmit : de nem a férjemét .
Kérdezd meg ,tőle ,hogy szeret e-még ,vagy csak a gyerekek miatt van veled ..
a vagyai: "Innen, onnan, amonnan, spontan es gyorsan."
(
innen: ok
onnan: ok
amonnan: az is ok
spontan: na ja 2 gyerek mellett, de valahol torekedjunk ra
gyorsan: nem OK. en nem tudom gyorsan csinalni, mert akkor hamar elmegyek.
)
25# vagyok
szal nekem 3db 6 éven aluli gyerekem van így igen napközben nincs rá időm .....
estére hulla vagyok ezért fontos h kérdezze meg
nem a testiség ellen vagyok hanem h ne támadjon le....
szal egy ölelés puszi apró csók napközben okés
ne markolássza a fenekem inkább mosogasson el h én szusszanhassak egyet
sokkal hálásabb lennék érte
mint mondtam már neki, ha segít akkor lesz energián este rá is
és akkor tuti nem kell kérdeznie sem :-)
A férfi magabiztos és határozott. Már e kérdés feltevése sem mutat túl sokat a magabiztosságodból.
Ez a "bocsi, hogy megkérdezem, de mit kéne tennem ,hogy esetleg akarj szexelni?" hozzállás nem nyerő.
Amúgy a feleséged sem teljesen okés. Szerintem is csak kötelességből szexel.
A szexben légy spontán Ha mosogat, markold meg a seggét és/vagy csókolj a nyakába. Ne kérdezd meg előtte, hogy szabad-e, utána meg ne kérj bocsánatot.
-- akkora maflást kapna a párom ha így tenne h csak na -basszus megvan az ideje a sexnek és a fenének sem kellene ez napközben
Maflást? Az én pasim egy hatalmas szexelést kapna :D Imádom az ilyet! Előre meg kéne talán beszélni, hogy hnap 4kor mehet a menet? Megvan az ideje? Igen! MINDIG! Napközben nincs szex? Világosban sincs? Szegény párod :D
#48-nak
olvasd végig a 44-es válaszomat
kérdésem lenne h 3 gyerek mellet hogy oldod meg nappal
(5éves 3éves 10hónapos)
és még szoptatok
ha megoldod nekem akkor szívesen szexelek akár nappal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!