Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ki a valódi férfi?
" ő hatalmaskodna a csajon, akkor egy hímsoviniszta bunkó lenne."
Kivéve, ha úgy nézne ki, mint Rambo/Arnold S/Bruce W./Vándám/Szegál/Sztálone/Al Pácsinó
Mert akkor ezt simán megbocsátják neki, hisz ő csak "domináns"
Lányként kérdezed? Azt hittem, te tudod, hogy ki neked az, aki A FÉRFI.
Az a férfi, akit az adott nő annak tekint. Ez lehet az egyiknél egy elvont művészlélek, a másiknál egy sportoló, a harmadiknál egy rockzenész, mindenkinél más.
Számomra az az igazi férfi, aki jól bánik velem, kedves, megértő, meg lehet vele beszélni a gondokat, közösen hozunk döntéseket. Ha valamiről kikérem a véleményét, akkor elmondja, de nem akar helyettem dönteni, nem nyom el a kapcsolatban, nem aláz meg, ha megkérem valamire, akkor megteszi, ahogy én is neki (bizonyos kereteken belül). Emellett határozott, megvéd, ha szükséges, kiáll mellettem/értem.
Szerintem az a jó, ha normálisan meg tudok beszélni vele mindent.
Számomra az nem férfi, aki minden kívánságát lesi a nőjének, nem határozott, minden döntést a nőre hagy, stb., de az sem férfi, aki ennek pont az ellenkezője.
Szóval kinek mi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!