Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan érzem rosszul magam emiatt? A házasságunkat féltem.
Figyelt kérdés
Elsőre lehet h hülyén hangzik, de eléggé el vagyok keseredve. A férjem rengeteget dolgozik. Nincs év közben se hétvége, sem ünnepnepok, semmi, nagyritkán van 1-1 szabadnapja. Viszont most nyáron van 2 hónap szünete, ami alatt ugyanúgy kapja a fizetését, ami nem egetrengetően sok,de nem is kevés (200 felett). Nekem is van 150 körüli jövedelmem. A helyzet, hogy van egy fél éves babánk, és már egy ideje kicsit elhidegültünk egymától,sokat veszekedtük, alig találkoztunk, a baba teljesen rám maradt, segítségünk nincs, és eléggé belefáradtam.én sem vagyok egy otthonülős típus. Májusban beszélgettünk a problemákról, és azt ígérte, nyáron a szünetben végig együtt leszünk, nagyszülők is jobban be tudnak segíteni, hozzuk renbe a dolgainkat, legyünk egymással sokat. Erre egy hét sem telt el ebből, az is utazással, családlátogatással telt,erre bevállalt két munkát, ami lényegében kitölti a szabadsát, es újra indul a munka. Már megint 3 napja teljesen egyedl vagyok a babával, ő este 11kor ér haza, és kiakad, hogy fárdt vagyok, pedig ilyenkor lehetnénk együtt. Kértem h ne dolgozzon, mert nem vagyunk annyira rászorulva, fontosabb h rendbehozzuk a dolgainkat,de erre kiakadt, h én nem támogatom a karierjét, és amúgy is hogy akarok majd lakást venni,ha nem válalja el ezeket, en meg mar sírtam,hogy ha így megy tovább, akkor tud majd lakát venni,mde magáak, mert családja nem lesz addigra. Nagyon egyedül érzem magam, és félek h végleg eltávolodunk egymástól. Mit csináljak? Vagy én reagálom túl? Bocsánat, ha hosszú lett. Köszönöm a válaszokat.2013. jún. 26. 11:29
31/43 anonim válasza:
Strapás az, hogy a férjemet meglepjem egy izgalmas éjszakával? Hogy ismét elvarázsoljam? Nem tudom.
32/43 anonim válasza:
Ha a pasim mindent megtesz, hogy ne legyen otthon, akkor igen strapás. "alig találkoztunk, a baba teljesen rám maradt," "Már megint 3 napja teljesen egyedl vagyok a babával,"
33/43 anonim válasza:
Vannak férfiak, vannak kapcsolatok, akiért/amiért nem áldozat ha egy kicsit törjük magunkat. A sírás, veszekedés, elcuccolás a lehető legrosszabb megoldás. Ugyanis ezzel a viselkedéssel nem ösztönözzük arra, hogy többet legyen velem/velünk. De ha otthon csak a duzzogás, hiszti, számonkérés megy, megtalálja azt a nőt, aki mellett jól fogj érezni magát, akihez rohanna haza, aki mellől ki se lehet robbantani.
34/43 anonim válasza:
Olvasd el ujra a kérdést, elhidegültek RÉGÓTA, a pasi inkább dolgozni megy minthogy otthon legyen, a nő probált vele beszélni de semmi haszna, 1 hetet volt képes otthon lenni, sok a vita, alig találkoznak! A pasi mit tesz a kapcsolatért? Mert ahogy én látom semmit!
35/43 anonim válasza:
Én vagyok az ikeás tippes, én úgy látom, hogy ez a férfi semmit nem tesz meg, így a nőnek elég nehéz magára erőltetni a kedves csábítót. A nő szülte azt a gyereket és egyáltalán nem olyan régen, a pasi száz százalékosan nyomja a saját kis projektjét, fel se fogja, hogy van egy családja, akik a pénzén kívül többet szeretne kapni belőle.
36/43 anonim válasza:
Sajnos ebben az esetben is bebizonyosodik az, hogy egy kapcsolathoz 2 fél kell és ha gond van, mindkettőnek AKARNIA kell a változást, ha ez nincs meg, a másik küzdhet körme szakadtáig, nem lesz változás. Valahogy ki kell ebből zökkenteni a másik felet (ideiglenes elköltözés), innentől 2 lehetőség van. Vagy észbe kap a pasi és megváltozik, vagy elválnak útjaik.
Kérdező!
Majd írd meg hogy döntöttél!
37/43 anonim válasza:
Ácsi! Azért itt egy színészről beszélünk. Egy színésznek nincs állandó munkaideje. Ha visszamond egy-egy felkérést, legközelebb nem hívják. Egy ilyen beugrás pedig reggeltől-éjjelig tartó meló. Tudom, az én férjem is színész. A civil feleségeknek ezt el kell fogadniuk. Ha egy színész visszamondja a felkéréseit, a saját családját (és karrierjét) dönti romba) A próbaidőszak alatt, ami nagyjából 1 hónap, nem nagyon látjuk a férjünket, a főpróbák alatt pedig egyáltalán nem. Ezt tudta a kérdező, amikor hozzáment. Ez ilyen. Nehéz, de ilyen.
38/43 anonim válasza:
Ráadásul, ha másik városban van az ügy, sokszor másfél hónapig nem látjuk egymást a színész férjemmel, ez a szakma ezzel jár, ezt tudjuk. íszerintem ne aggódj kérdező, szerintem csak dolgozik.:)
39/43 anonim válasza:
Az emberek változnak, ahogy az élethelyzetek is. Tök mindegy, hogy mi a férj foglalkozása, lehetne ő pék is, ha most előjött egy probléma ugyanaz, attól még neki is dolgoznia kéne rajta. Valamit valamiért.
40/43 anonim válasza:
És nem illett volna a kedves férjnek felvilágosítania a nőt, hogy mégis mivel jár az ő foglalkozása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!