Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogosan érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan érzem rosszul magam emiatt? A házasságunkat féltem.

Figyelt kérdés
Elsőre lehet h hülyén hangzik, de eléggé el vagyok keseredve. A férjem rengeteget dolgozik. Nincs év közben se hétvége, sem ünnepnepok, semmi, nagyritkán van 1-1 szabadnapja. Viszont most nyáron van 2 hónap szünete, ami alatt ugyanúgy kapja a fizetését, ami nem egetrengetően sok,de nem is kevés (200 felett). Nekem is van 150 körüli jövedelmem. A helyzet, hogy van egy fél éves babánk, és már egy ideje kicsit elhidegültünk egymától,sokat veszekedtük, alig találkoztunk, a baba teljesen rám maradt, segítségünk nincs, és eléggé belefáradtam.én sem vagyok egy otthonülős típus. Májusban beszélgettünk a problemákról, és azt ígérte, nyáron a szünetben végig együtt leszünk, nagyszülők is jobban be tudnak segíteni, hozzuk renbe a dolgainkat, legyünk egymással sokat. Erre egy hét sem telt el ebből, az is utazással, családlátogatással telt,erre bevállalt két munkát, ami lényegében kitölti a szabadsát, es újra indul a munka. Már megint 3 napja teljesen egyedl vagyok a babával, ő este 11kor ér haza, és kiakad, hogy fárdt vagyok, pedig ilyenkor lehetnénk együtt. Kértem h ne dolgozzon, mert nem vagyunk annyira rászorulva, fontosabb h rendbehozzuk a dolgainkat,de erre kiakadt, h én nem támogatom a karierjét, és amúgy is hogy akarok majd lakást venni,ha nem válalja el ezeket, en meg mar sírtam,hogy ha így megy tovább, akkor tud majd lakát venni,mde magáak, mert családja nem lesz addigra. Nagyon egyedül érzem magam, és félek h végleg eltávolodunk egymástól. Mit csináljak? Vagy én reagálom túl? Bocsánat, ha hosszú lett. Köszönöm a válaszokat.

2013. jún. 26. 11:29
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
színész... Tudom, lehet mondani h aki k.vának meg, ne csodálkozzon ha... Meg h tényleg lehetett volna tudni, de szeretem és bíztam benne h tud majd mértéket tartani a csaladja érdekében, mert elég családcentrikusnak ismertem meg. Meg nem celec vagy akkora sztár, színházi színész, erre most kezdik hívni filmek meg szabadtéri meg minden, és a fejébe szállt. Azt is kértem h akkor csak az egyiket vállalja el, de azt mondja, most már nem mondhatja vissza.
2013. jún. 26. 11:54
 12/43 anonim ***** válasza:

Ha nem lépsz semmi drasztikusat, nem fog változni a helyzet.

Én pakolnék gyerekkel együtt és elmennék egy időre.

2013. jún. 26. 12:00
 13/43 anonim ***** válasza:
68%
a férjed menekül a gyerekkel kapcsolatos nehézségek elöl. Nem véletlen, hogy rád hagy mindent.
2013. jún. 26. 12:00
 14/43 anonim ***** válasza:
76%
Tetszik neki, hogy hívják máshova, simogatja az egoját. Amúgy hány éves? Lehet, hogy még nem érett a gyerekre.
2013. jún. 26. 12:01
 15/43 anonim ***** válasza:
69%
Ne gondolj ilyeneket! Azért mert színész tudnod kellett volna, hogy alig lesz otthon? Nem. Te egy férfihoz mentél hozzá, akit szerettél, ő pedig így reagál a közös problémáitokra. Ez nem megoldás a részéről, csak halogatás, neked meg jó kis gyomorgörcsöt is csinál, hogy nem támogatod a karrierjét. Lehet, hogy a fejébe szállt a dicsőség, de épp itt az ideje, hogy valahogy észhez térítsd, mert ettől már csak rosszabb lehet. Összemelegedik egy kollégával, aki "jobban megérti, hogy ő építi a karrierjét".. állj a sarkadra, ne hagyd magad lerázni és csikarj ki belőle a lerázáson kívül más reakciót. Akár úgy, hogy elmész otthonról, talán ez felrázza és komolyan vesz végre. De valamit mindenképp csinálj, mert ennek vagy válás vagy egy hosszú magányos házasság lesz a vége.
2013. jún. 26. 12:03
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is színész a férjem.:) És én úgy látom, hogy leggyakrabban egy évaddal, de minimum pár hónappal hamarabb szerződnek le mindenféléhez. Én még nem hallottam olyanról, hogy egyik hétről a másikra szabadtérizzen, vagy filmezzen valaki.

Bocs, h ezt kérdezem, de nem lehet, hogy van valakije? Mert az már megszokott, hogy a háromgyerekes színészapuka a színház egyik ügyintézőjével éli a második életét, a színésznőt az egyik bizottsági tag kezelgeti, míg a férje gulyást főz otthon.:( Sajnos, nagyon gyakori.

2013. jún. 26. 12:09
 17/43 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az az érzésem, hogy egyszerűen nem akar otthon lenni. Vagy veled, vagy veletek...

Ezért fontosabb neki a munka, és ezért megy be akkor is egész napra dolgozni, ha nem lenne létszükséglet. Olyan munka nincs, ahol egy-két hetes pihenő sem jár.

Azt írod, egy hétig volt otthon "szabadságon", és akkor is gondoskodott róla, hogy ne kelljen veletek együtt maradni: vendégeskedés, családlátogatás, ahol megint csak nem lehettek kettesben/hármasban.

Erről kéne vele beszélni.

2013. jún. 26. 12:11
 18/43 A kérdező kommentje:
beugrásra hívták a szabadtérire főszerepre, ezért jött hirtelen. A film nem most van, még tavasszal volt, ami most a másik egy most összeálló független produkció, amire most még csak próbál és ősztől megy. Hogy van-e valakije, nem tudom, természetesen leht, de ilyen szinten egyelőre megbízom benne, amíg nem ad rá okot h ne. Munkamániásnak az, az biztos.
2013. jún. 26. 12:14
 19/43 A kérdező kommentje:
amúgy elnézést az elütésekért, telefonról vagyok.
2013. jún. 26. 12:16
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha beugrás, az oké.

Viszont tény, hogy ezeket nem utasíthatja vissza, mert egyszer csak nem hívják.:( Ma már nincs társulati létezés.

2013. jún. 26. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!