Jogosan jártam el?
Anyám ebben a nagy nyarakban szeret kicsit túlzásba esni a napozással, most is addig volt kint míg meg nem untam és bezártam a kert kaput, mondom neki kenje magát vagy valamit csináljon.. Ő neki nem kell semmi kenegetés... mondom akkor itt fog eltelni a nyarad a lakásban
23/f
Jogosan nem. Senkit nem akadályozhatsz a szabad mozgásban, hacsak nincs a gyámságod alá helyezve.
Maximum érthetően. De vannak, akikre nem lehet hatni, egy ismerősöm a bőrrákja kivágása után ugyanúgy ment kenetlenül napozni. Valójában az égadta világon semmi beleszólásod nincs, mit csinál, habár értem, hogy miért zavar és miért szeretnéd lebeszélni erről. De maximum beszélgetni lehet vele, meg kifejezni, hogy aggódsz érte.
Igazad van,hogy nem kell túlzasokba esni...
De nem jártál el jogosan.
Az édesanyádat nem korlátozhatod, ahogy ő sem ítélhet szobafogságra.
Felnőtt eebr, azt csinál magával amit akar.
Ha velem ilyet csinálnál nem kellen többet nálam laknod az biztos.
Kérdező, egyáltalán nem jogosan, sőt... velem csinálnád, repülnél... senkit sem korlátozhatsz semmiféle jogszerű cselekményben pusztán azért, mert te így látod jónak...
Amit megtehetsz viszont jogosan, az az, hogy újra és újra felhívod a figyelmét a túlzásba vitt napozás veszélyeire.
Mi az hogy "akkor itt fog eltelni a nyarad a lakásban"?
Te észnél vagy? Nem a lányod, hanem az anyád.
Szép meg minden, hogy aggódsz érte, de most te ezt nem gondolhatod komolyan. Ő szült téged, és semmi jogod nincs ilyet mondani. Fúú de felbosszantottam ezen magam, pedig a közelében nem állok az anyaságnak.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!