Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom összejött az én volt barátnőmmel
akivel 1 évig jártam. Mérges vagyok, jogosan?
Figyelt kérdés
Kiderült, hogy már 3 hete járnak és senki nem szólt semmit pedig tegnap is beszéltem haverommal.
Most meg nézem facebook-on és ki van írva, hogy kapcsolatban van vele. Hát most ez mi? Totál felcsesztem magam ezen.
Annyit nem érdemeltem volna meg, hogy elmondja, hogy szereti vagy valami. Komolyan milyen emberek vannak el sem hiszem. Nem is kellenek ezek után ellenségek. :(
Ismerem az érzést. Fasz.om se tudja mennyire jogos, de ha nem a hátad mögött történtek, hogy mind2 a szemedbe, meg egymás szemébe hazudott, akkor lightosabb a helyzeted.
2011. aug. 12. 23:23
2/21 anonim válasza:
teljesen igazad van :S
2011. aug. 12. 23:24
3/21 anonim válasza:
szerintem teljesen jogos.. egy barátságban tabu a barát nője .. vagy a barátnő pasija és az exei is.. az én barátnőmnek is volt már olyan pasija aki nekem nagyon tetszett és rám is jött... de nekem többet ért a barátság mint egy fiú.. és lekoccoltam bármennyire is örültem volna ha együtt vagyunk.. másrészt hogy még el se mondta és már 3 hete járnak.. hát ez gázzz.... az ilyen nem barát
2011. aug. 12. 23:27
4/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk az gyanús volt, hogy volt barátnőm már nem jött fel MSN-re 3 hete de erre nem is gondoltam volna.
2011. aug. 12. 23:27
5/21 A kérdező kommentje:
De ha még elém áll és azt mondja, hogy szereti a csajt akkor azt mondom oké de hogy facebook-on kell megtudnom? No comment.
2011. aug. 12. 23:28
6/21 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, hogy milyen érzés egy levetett gatyát hordani? Vagy h. eléggé bejárattad-e nem-e túl szűk...
Az ilyen az nem barát, max haver.
2011. aug. 12. 23:34
7/21 anonim válasza:
Mérges?
Ha te dobtad, akkor semmi alapod. Ha meg ő dobott, akkor lehet simán kevés voltál.
Ez velem is megtörtént, igaz én szakítottam a lánnyal anno, aztán összejött egy haverommal. Amikor megláttam őket nem tudtam mást mondani, csak annyit hogy "na persze, szájról szájra, mint a néphagyomány..." :P
2011. aug. 13. 00:21
8/21 anonim válasza:
Szerintem sem jó barátod, inkább csak haverod a srác. Én lány vagyok, de elvből nem jönnék össze a barátnőm volt fiújával, még ha biztosít is róla a barátnőm, hogy őt nem zavarná. Ez amolyan becsületbeli dolog nálam. Nem hiszem el, hogy nem talált volna mást magának. Az meg a csúcs az egészben, hogy a facebookról kellett megtudnod. Megtisztelhettek volna azzal, hogy legalább a szemedbe mondják.
2011. aug. 13. 09:15
9/21 anonim válasza:
egy részőr persze jogos. énis jártam már igy h a csaj aki nekem megvolt és végülis lehetett volna több is a dföpogbol végül legjobb haverommal jött össze. egy részről persze szar érzés másik oldalrol mért baj az ha ő összejött vele ha nekem már nem sikerült?ha nekem nem jött össze neki még lehet h jo lesz...szal ezért nemérdemes mérgesnek lenned
2011. aug. 13. 10:07
10/21 anonim válasza:
Kedves utolsó a kérdező nem csak ismerkedett a lánnyal hanem 1 évig jártak is.. ami nem kevés idő.. nem foglalkozz velük... nem barát az ilyen... sose zavar ha az exemet mással látom.. anyukám megtanított arra hogy a megunt dolgaimat odaadjam a rászorulóknak.. ;) azért pár ilyen mondattal odaszúrhatsz neki hogy kicsit nézzen magába az a haver.. barát idézőjelbe..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!