Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legjobb barátom összejött az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legjobb barátom összejött az én volt barátnőmmel akivel 1 évig jártam. Mérges vagyok, jogosan?

Figyelt kérdés

Kiderült, hogy már 3 hete járnak és senki nem szólt semmit pedig tegnap is beszéltem haverommal.

Most meg nézem facebook-on és ki van írva, hogy kapcsolatban van vele. Hát most ez mi? Totál felcsesztem magam ezen.

Annyit nem érdemeltem volna meg, hogy elmondja, hogy szereti vagy valami. Komolyan milyen emberek vannak el sem hiszem. Nem is kellenek ezek után ellenségek. :(

17/F

2011. aug. 12. 23:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem miért kellett volna erről beszámolnia? A lány már nem a barátnőd, azaz semmi közöd hozzá. A haverod azzal jár akivel akar, szintén semmi közöd hozzá. Mégis mit vártál? Hogy majd engedélyt kér hogy beleszerethet-e vagy sem? Szerintem túl gyerekesen gondolkodsz, és csak magadra gondolsz.
2011. aug. 13. 17:14
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem engedélyt kellett volna kérnie.

Elég lett volna annyit mondani, hogy figyelj összejöttem a volt barátnőddel. Ennyi.

Ne facebook-on kelljen már megtudnom utolsónak.

2011. aug. 13. 18:40
 13/21 anonim válasza:
Tedd már túl magad rajta! vagy még kismillió nő a földön.
2011. aug. 15. 17:02
 14/21 anonim ***** válasza:
8%

nagy szemétség volt tőle. velem is már megesett ilyen. nekem a legjobb barátnőm jött össze a kiszemeltemmel. azóta sem beszélek a csajjal.

lépj tovább

2011. aug. 15. 17:04
 15/21 anonim ***** válasza:
mi közöd van hozzá??? :D istenem, de gyerekes vagy......
2011. aug. 15. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Majdnem azt írtam, hogy nagyok vagytok már, mindenki tudja mit akart.

De rájöttem, még gyerekek vagytok.

Egyébként nem tettél volna fel ilyen felesleges, "durcizós" kérdést.

2011. aug. 15. 17:52
 17/21 anonim válasza:
24%
igy jártam anyátokkal : teso kodex fa*om tudja hányadik paragrafus : Soha ne feküdj le a teso volt csajával: ergo k*rva jogos
2011. aug. 15. 19:41
 18/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, így van.

De ha legalább szólt volna előtte vagy valami. :(

2011. aug. 15. 19:58
 19/21 anonim ***** válasza:
Hülye vagy fiam. Szakítottatok? Ennyi. Közöd nincs hozzá.
2011. aug. 15. 22:01
 20/21 anonim ***** válasza:
szerintem sem jogos a felháborodásod...bár 20 alatt lehet :))) felette pedig tényelg gyerekes dolognak számít :D bocs!
2011. aug. 15. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!