Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátom összejött az én volt barátnőmmel akivel 1 évig jártam. Mérges vagyok, jogosan?
Kiderült, hogy már 3 hete járnak és senki nem szólt semmit pedig tegnap is beszéltem haverommal.
Most meg nézem facebook-on és ki van írva, hogy kapcsolatban van vele. Hát most ez mi? Totál felcsesztem magam ezen.
Annyit nem érdemeltem volna meg, hogy elmondja, hogy szereti vagy valami. Komolyan milyen emberek vannak el sem hiszem. Nem is kellenek ezek után ellenségek. :(
17/F
Nem engedélyt kellett volna kérnie.
Elég lett volna annyit mondani, hogy figyelj összejöttem a volt barátnőddel. Ennyi.
Ne facebook-on kelljen már megtudnom utolsónak.
nagy szemétség volt tőle. velem is már megesett ilyen. nekem a legjobb barátnőm jött össze a kiszemeltemmel. azóta sem beszélek a csajjal.
lépj tovább
Majdnem azt írtam, hogy nagyok vagytok már, mindenki tudja mit akart.
De rájöttem, még gyerekek vagytok.
Egyébként nem tettél volna fel ilyen felesleges, "durcizós" kérdést.
Utolsó, így van.
De ha legalább szólt volna előtte vagy valami. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!