Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyát csütörtökön műtik....

Anyát csütörtökön műtik. Jogosan félek?

Figyelt kérdés

Csütörtökön fogják anyát operálni. 3-6 napig lesz bent. Félek, hogy valamilyen komplikáció fog fellépni.

19l

2013. jún. 17. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ. Vesekő vagy szívátültetés?
2013. jún. 17. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
19%
Jogosan sose fél az ember műtétnél.
2013. jún. 17. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel műtik? Anyukád milyen állapotban van? Mit mondanak a dokik?

Azért nem mindegy.

Az én anyukámat is sokszor műtötték igaz akkor kisgyerek voltam de azért féltettem ez így természetes.

Remélhetőleg minden rendben lesz ha egy hétig sem lesz bent akkor nem kell annyira parázni valószínűleg hétköznapibb dologról van szó ha súlyosabb lenne nem raknák ki pár napon belül.

2013. jún. 17. 22:26
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szereted, persze, hogy félted. Ez természetes. De nyugi, ha idegeskedsz, az anyukád is érezni fogja. Nem kell, hogy aggódjon, had koncentráljon a gyógyulásra. Szorítok nektek :)
2013. jún. 17. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Érthető hogy így aggódsz, ez normális.

Nos ha csütörtökön műtik akkor gondolom nem egy veszélyes dologról van szó, tehát nem sürgősségi, így nagyon kicsi az esélye annak hogy probléma lép fel.

Én anyukámat is műtötték már egy jó párszor volt egy nagyon komoly műtéte is, amit ha nem vettek volna észre egy kisebb vizsgálaton hogy gond van akkor már nem élne.

Persze az a műtét jól sikerült de akkor vagy 3 hétig kellett kórházba maradnia. És pár évvel később megint műtötték mert visszamaradt valami de az már gyors menet volt, 10 napig volt bent és elküldték.

Idén műtötték megint, akkor egy más dolog miatt az gyorsan ment szerencsére, kapott időpontot, bement megműtötték másnap amikor mentünk látogatni közölte hogy holnap reggel mehetünk érte mert hazaengedik. Akkor én is aggódtam értelem szerűen de minden rendbe volt, és a mai napig így is van.

Ha komoly műtétről van szó akkor jogosan aggódsz. De ha rutin műtét akkor felesleges, főleg ha vakbél műtét. Az már annyira rutin műtétnek számít hogy az tényleg csak apróság.

De ne izgulj minden rendbe lesz!

2013. jún. 17. 22:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Komplikáció persze bármilyen műtét közben/után felléphet. De attól, hogy félsz, nem változik semmi. Ugyanaz történik. Gondolj arra, hogy édesanyád túl lesz a műtéten, és elmúlik a betegsége. Ne félj, mert akkor még érted is aggódni fog. Inkább bíztasd, állj mellette.

Szerencsés anyukád van, hogy így szereted. :)

2013. jún. 17. 23:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok! :-) A mèhét fogják kivenni :-(
2013. jún. 18. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Oh szegényke. Jobbulást neki!
2013. jún. 18. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!