Jogosan neheztelek a keresztszülőkre?
Én nem látom jogosnak a sérelmedet. Azért mert te végleg összevesztél a gyermeked apjával és nem tartod a kapcsolatot vele, attól még a legjobb barátja nyugodtan tarthatná. A barátnődnek meg akárhogy is nézzük a férje az első nem te. Végig olvasva a keresztszülők még kedvesek is, hiszen nem nyaggatnak, nem hozzák szóba állandóan az exedet, tabu téma.. a barátságuk ellenére ők továbbra is tartják a kapcsolatot veled és a gyermekeddel. Pedig megtehetnék azt is hogy választanak kettőtök között. Te vagy a volt párod.. Abban sincs igazad hogy rád való tekintettel nem kellett volna elfogadni az ajándékot. Miért is? Hiszen ő kapta, meg a meg nem született babája. Arról meg a barátnőd nem tehet hogy a te exed nem képes a gyerekét megajándékozni.
Azért ez elgondolkodtató, mert ok nélkül egy férfi sem csinál ilyet. Valami oka lehetett hogy az exed lelépett úgy hogy nem kíváncsi sem rád sem a gyerekére. (a jó neveltség meg benne van, hiszen a legjobb barátait meg fel köszönti)
Köszi a válaszokat! sokatoknak igaza van, leginkább abban, hogy mint keresztszülők tényleg nagyon jók, nem is kívánhatnék jobbakat sztem. És az is világos, hogy a barátnőmnek a férje az első (bár itt azt gondolom, hogy azért mert házastársak vagyunk lehet eltérő véleményünk) de az ajándékot valóban neki szánták, Ő arról nem tehet, hogy nekünk nem.
Arról meg h annak biztos oka van, hogy nem kíváncsi ránk....hát ebbe most hadd ne menjek bele, persze mindennek oka van. leginkább ezek, hogy felelősségvállalás, gerincesség. De rám nem is kell kíváncsinak lennie, csak a kisfiam érdemelne többet, de lehet h így jár jobban, ez nyilván majd hosszútávon derül ki. (első kérdésre: gyerektartásos per most zárult, 15.000/hó)
Én is azt gondolom, hogy nem jogos a felháborodásod.
Nem szólnak bele az életetekbe, de a keresztszülői feladatokat maximálisan ellátják.
Tudod úgy szokott lenni, ha szólsz valamiért, az a baj, ha nem szólsz az a baj, nehéz okosnak lenni, de akkor már jobb nem avatkozni bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!