Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogosan érzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan érzem rosszul magam emiatt? A házasságunkat féltem.

Figyelt kérdés
Elsőre lehet h hülyén hangzik, de eléggé el vagyok keseredve. A férjem rengeteget dolgozik. Nincs év közben se hétvége, sem ünnepnepok, semmi, nagyritkán van 1-1 szabadnapja. Viszont most nyáron van 2 hónap szünete, ami alatt ugyanúgy kapja a fizetését, ami nem egetrengetően sok,de nem is kevés (200 felett). Nekem is van 150 körüli jövedelmem. A helyzet, hogy van egy fél éves babánk, és már egy ideje kicsit elhidegültünk egymától,sokat veszekedtük, alig találkoztunk, a baba teljesen rám maradt, segítségünk nincs, és eléggé belefáradtam.én sem vagyok egy otthonülős típus. Májusban beszélgettünk a problemákról, és azt ígérte, nyáron a szünetben végig együtt leszünk, nagyszülők is jobban be tudnak segíteni, hozzuk renbe a dolgainkat, legyünk egymással sokat. Erre egy hét sem telt el ebből, az is utazással, családlátogatással telt,erre bevállalt két munkát, ami lényegében kitölti a szabadsát, es újra indul a munka. Már megint 3 napja teljesen egyedl vagyok a babával, ő este 11kor ér haza, és kiakad, hogy fárdt vagyok, pedig ilyenkor lehetnénk együtt. Kértem h ne dolgozzon, mert nem vagyunk annyira rászorulva, fontosabb h rendbehozzuk a dolgainkat,de erre kiakadt, h én nem támogatom a karierjét, és amúgy is hogy akarok majd lakást venni,ha nem válalja el ezeket, en meg mar sírtam,hogy ha így megy tovább, akkor tud majd lakát venni,mde magáak, mert családja nem lesz addigra. Nagyon egyedül érzem magam, és félek h végleg eltávolodunk egymástól. Mit csináljak? Vagy én reagálom túl? Bocsánat, ha hosszú lett. Köszönöm a válaszokat.

2013. jún. 26. 11:29
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
amúgy elnézést az elütésekért, telefonról vagyok.
2013. jún. 26. 12:22
 22/43 anonim ***** válasza:
51%
Nézd, ami fontos, arra mindig lehet időt szakítani. Sajnos most úgy néz ki, a munkája a legfontosabb számára, semmi más nem érdekli. Azzal viszont magadnak és a babádnak ártasz, ha ezt csendben tűröd.
2013. jún. 26. 12:45
 23/43 anonim ***** válasza:
41%

En megoldast javasolnek:

Passzold le a kolkoket es szervezz meg egy kozos hetveget. "Mindenfele elvaras" nelkul. Vegyetek 2 üveg bort, 2 fürt szolot es egyszeruen csak ALUDJATOK meg TEVEZZETEK egy hetvegen keresztul. Amolyan here-vere. Ha a penzen aggodik, mondd, hogy magadon sporoltad meg. Nem a dragabb sampont vetted, hanem az olcsobbat.

Ne CSAK tole vard kerlek a megoldast. Tul van feszitve. Es azert dolgozik sokat, hogy mint ferfi neked megfeleljen. Es mint csaladfo a csaladjat tisztesseggel eltartsa.

2013. jún. 26. 13:00
 24/43 anonim ***** válasza:
78%
Utolsó: szoptatós kismama, aki "hereverézik", bort iszogatva, fél éves gyerekét lepasszolva, egy hétvégén át. Okos.
2013. jún. 26. 13:28
 25/43 A kérdező kommentje:
tényleg szoptatok még, nem tudom több napra lepasszolni a babát. 1-1 este belefér, de több napra még hosszú, de mint írtam, nincs rá lehetőség sem, mert dolgozik, és nem jöhet el próbáról ha már elvállalta.
2013. jún. 26. 14:00
 26/43 anonim ***** válasza:
51%
És te elcuccolsz egyedül szüleidhez, ahogy sokan tanácsolták?
2013. jún. 26. 14:01
 27/43 anonim ***** válasza:
Végső esetben valóban egyfajta ráébresztő módszer lehet az elcuccolás,aztán meglátod,mi lesz a reakciója.
2013. jún. 26. 14:47
 28/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem jó taktika, de én ha problémám akad és úgy érzem, hogy nem reagál rá a párom, akkor úgy szoktam viselkedni, mintha egyedül lennék - nem pasizok, nem így értem! Viszont úgy tervezem a napom, a teendőimet, a programjaimat, mintha ő nem létezne. Megfőzöm az én kedvenc kajám (nem kérdezem meg, hogy mit enne), megnézem a kedvenc filmem, vagy olyat, amitől őt kirázza a hideg, csapok egy kis ikea túrát (baba is mehet veled), találkozok elhanyagolt barátokkal, barátnőkkel, szóval minden olyat igyekszek felvonultatni, amit egyébként is megtennék, ha nem lennék párkapcsolatban - kivéve még mindig a flörtölést és pasizást. Ha nem akarsz elmenni otthonról vagy nem tudsz, esetleg próbáld meg ezt. Ez is lehet egy drasztikus lépés, hogy a párod azt látja, hogy egyáltalán nem érdekel, hogy mit csinál, előbb vagy utóbb fel kellene neki tűnnie, hogy valami megváltozott és vajon miért.
2013. jún. 26. 14:54
 29/43 anonim ***** válasza:

Komolyan az elcuccolás a legjobb megoldás? Meg a drasztikus lépés? Egyenes út a váláshoz. Ha ezt akarja a kérdező, tegye meg.

A legjobb megoldás a szőlő+bor+herevere illetve az ikeás volt - le is lettek pontozva :S

Kicsit higgadtabban kellene kezelni a dolgokat.

Este 11-kor már fáradt vagy - oké, megértem, de azt nem hiszem el, hogy nem tudod megtenni, hogy délután, mikor a pici is alszik, te is ledőlsz egy kicsit, hogy estére, mire a férj megjön, kedvesen, kipihenten, csábítóan várd haza. Egy kicsit pezsdítsd fel a levegőt körülötted. Este, mikor a baba már alszik, hozd formába magad, hisz eljött a ti időtök. Készülj, mint ha randid lenne. Lepd meg magaddal, és varázsold el. Legyél nő is! Ne maradj bent a szent anyaság, háziasszony és szakácsnő keretein belül. Lépj ki belőle. Legyél izgalmas, ne unalmas.

Ne nála keresd a megoldást, a megoldás ott van nálad, rajtad múlik. Érted?

2013. jún. 28. 18:38
 30/43 anonim ***** válasza:
Miért csak a nőnek kéne magát strapálni, ha a pasi b*szik akármit is tenni? Neki miből állna hazaállítani vacsival, megnézi egy filmet és összebújni?
2013. jún. 28. 18:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!