Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt valaha a legdurvább beszólás a férjed
részéről?
Nikoletta, te egy nagyon buta nő vagy, ha ilyen embernek szültél. Ráadásul úgy, hogy magad nem tudnád a gyereket felnevelni, így hát kiszolgáltatod neki magad is, a gyereked is. Gratulálok.
Amúgy a terhesség túlhordása valóban veszélyes lehet.
2013. júl. 6. 21:35
Csak akkor mutatta ki hogy ilyen,mikor terhes lettem.:(elvetetni nem akartam.Nem tartom magam butànak és nem azért írtam ide hogy lehordjanak,abbòl kapok eleget ithon is.Azt hittem valaki olyan ìr aki hasonlô cipőben jàr,aki meg nem az ùgysem érti.A terhesség kezdeti időpontja egy héttel később is lehet mert azt az utolsò menses-ből nem lehet pontosan megállapítani.
2013. júl. 6. 23:09
Nekem ő volt a csalàdom,a mindenem Ezért szültem neki.A gratulàciôhoz hozzászòlva.
2013. júl. 6. 23:12
Stresszel a pasi vagy nem a baba érkezésétől, továbbra is azt gondolom, h nem normális, ha leqrváz, meg azt mondja, dögölj meg. Nekem ne mond,h ezt csak a baba hozza ki belőle. Ilyet normális pasi nem csinál, normális nő meg nem szül ilyennek és pont.
Sok boldogságot nektek, összeilletek:DD
2013. júl. 7. 08:55
Ùgy látom te vagy itt a főmufti aki mindenkinek megmondja az mindenkinek az "okosat"!!Nagyon tökéletes lehetsz,nem hibâztãl sosem!elmondanàm hogy akkor lettem terhes amikor meghalt az apukàm is követve az anyukámat ùgyhogy ez a gyerek "mentett" meg ha ùgy vesszük attòl,hogy ne menjek le a lejtőn meg még akkor szzámoltak le a melőhelyről is,ez a gyerek az èletem egyetlen értelme,soha nem fogom bánni Őt,mert tőle több szeretetet kapok mint az életben bàrkitől.
2013. júl. 7. 09:12
Az apja meg nem érdekel.Gyes mellett dolgozom meg azért vannak rokonaim akik mellettem lesznek de csak akkor ha elhagyom ezt az embert.Ùgyhogy ennyi és pont.
2013. júl. 7. 09:16
Nekem nem kell megmagyaráznod a bizonyítványodat. CSak akkor ne panaszkodj, h miket mondott neked.
2013. júl. 7. 09:37
Ès ko panaszkodik?gondolod,hogy pont neked írtam ki?Azért îrtam ki hogy a kérdező ne érezze hogy egyedül van a problémàval,meg a többi Hölgy.Te szerintem(hogy téged is analizàljunk),annak alapjàn jogy itt oltogatsz csakis egy csalòdott vagy megkeseredett pasi lehetsz,akinek ha egy nő szül ,az ugyanolyan buta mint amilyennek te tituláltàl engem még az elején.viszlàt
2013. júl. 7. 10:19
Tisztelt névtelenségbe burkolózott okostojás!
Nikolettának, csakúgy, mint a kérdésre válaszoló hölgyek egy részének, megvan a maga baja a te irritáló és tök fölösleges beszólásaid nélkül is. Ha tudod értelmezni a kérdést, arra válaszolj. Ha nem, akkor kérdezd meg valaki okosabbtól.
2013. júl. 7. 13:42
2013. júl. 7. 13:48
Kapcsolódó kérdések: