Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a csikok a derakadon . Csikos haha ilyen csikok vannak rajta haha
Kis melled van nagy segged olyan nő kéne mint horvath éva de hát ez jutott
Kivoltam sminkelve erre egyik alkalommal:úgy nézel ki mint akinek bemostak, másodszor:úgy nézel ki mint egy bohóc-hozzátenném sminkes vagyok :))
Másik: látszik, hogy fogytál megereszkedett a melled és a térded
Harmadik:narancsos afenekem-fúj olyan mint egy öregasszony segge
Az,hogy tonkretettem az eletet.Marmint azzal,hogy lakast vettunk,meg 2 autot,es ehhez kolcsont kellett felvenni.
Persze nem gondolta komolyan,csak egy heves veszekedes kozben a fejemhez vagta amikor rovid idore munka nelkul maradt evekkel ezelott.
Sajnos a stressz es az elkeseredettseg olyat is kimondatnak az emberrel, amit a kovetkezo pillanatban mar nem gondol komolyan.
Persze szerencsere gyorsan rendezodott a helyzet,es egyebkent nem is tarozunk a veszekedos parok koze :D
Utolsó előtti vagyok., tudjátok, aki nem szól be, és neki sem szólnak be.
Kaptam egy aranyos kis üzenetet Kp 111-től, miszerint "ocs.mány k.rv.". Kedves, kp111, nem kell minden alkalommal privit küldened, ahányszor belenézel a tükörbe. Írd föl egy cetlire, és mutasd meg a férjednek, hátha egyetért veled. puszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!