Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt valaha a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt valaha a legdurvább beszólás a férjed részéről?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 17:13
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
75%
Lóg a segged
2013. jún. 23. 17:22
 2/60 anonim ***** válasza:
82%

Mik azok a csikok a derakadon . Csikos haha ilyen csikok vannak rajta haha

Kis melled van nagy segged olyan nő kéne mint horvath éva de hát ez jutott

2013. jún. 23. 17:24
 3/60 anonim ***** válasza:
78%

Kivoltam sminkelve erre egyik alkalommal:úgy nézel ki mint akinek bemostak, másodszor:úgy nézel ki mint egy bohóc-hozzátenném sminkes vagyok :))

Másik: látszik, hogy fogytál megereszkedett a melled és a térded

Harmadik:narancsos afenekem-fúj olyan mint egy öregasszony segge

2013. jún. 23. 17:27
 4/60 anonim ***** válasza:
89%

Az,hogy tonkretettem az eletet.Marmint azzal,hogy lakast vettunk,meg 2 autot,es ehhez kolcsont kellett felvenni.

Persze nem gondolta komolyan,csak egy heves veszekedes kozben a fejemhez vagta amikor rovid idore munka nelkul maradt evekkel ezelott.

Sajnos a stressz es az elkeseredettseg olyat is kimondatnak az emberrel, amit a kovetkezo pillanatban mar nem gondol komolyan.

Persze szerencsere gyorsan rendezodott a helyzet,es egyebkent nem is tarozunk a veszekedos parok koze :D

2013. jún. 23. 17:30
 5/60 anonim ***** válasza:
63%
Az én férjem még sosem szólt be nekem, se durván, se sehogy, és én sem neki a 8 év alatt. Soha nem bántanám, és ő sem engem, főleg külsőségek miatt.
2013. jún. 23. 17:31
 6/60 anonim ***** válasza:
78%
Az első válaszolók férjeiknek fact raknék a szájukba!Meg sem érdemel titeket,sőt,egy nőt sem!Kérdező,neked mit mondott a férjed,azért kérdezett,mert bántott valakivel?
2013. jún. 23. 17:56
 7/60 anonim ***** válasza:
96%
A volt férjem mondogatta rendszeresen, hogy miért nem vagyok olyan vékony, mint az egyik közös lánybarátunk. Addig szekált vele, míg anorexiás lettem, mikor 37 kiló voltam még akkor is ezzel piszkált, aztán elváltunk.
2013. jún. 23. 18:01
 8/60 anonim ***** válasza:
96%

Utolsó előtti vagyok., tudjátok, aki nem szól be, és neki sem szólnak be.

Kaptam egy aranyos kis üzenetet Kp 111-től, miszerint "ocs.mány k.rv.". Kedves, kp111, nem kell minden alkalommal privit küldened, ahányszor belenézel a tükörbe. Írd föl egy cetlire, és mutasd meg a férjednek, hátha egyetért veled. puszi.

2013. jún. 23. 18:03
 9/60 anonim ***** válasza:
90%
Megkeseritem az eletet
2013. jún. 23. 18:04
 10/60 anonim ***** válasza:
92%
6- ez nekem is furcsa tapasztalat volt, hogy emberek így élnek. Néha pocskondiázzák egymást (lóg a segged, lóg a csöcsöd, nagy a segged), néha nem. Szörnyű kis életek lehetnek ezek.
2013. jún. 23. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!