Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/60 anonim válasza:
Kp111- tényleg félrejár a férjed? Így már minden világos. Figyelj jobban oda magadra. Tudod, ép testben ép lélek.
12/60 anonim válasza:
Én nem nő vagyok. Ha a nejem megy a temetőbe, mindig szólok, vigyen sofőrt is, aki majd hazahozza a kocsit. Bár, nálunk az ilyen beszólások kölcsönösek és jót nevetünk rajtuk.
13/60 anonim válasza:
12-es, igen, azért ez teljesen más, ilyen jellegű dolgokkal mi is viccelődünk a mostani párommal rendszeresen. Bár, sajnos nagyon sok olyan férfi van, aki nem érti a viccet és halálra képes sértődni az ilyen csipkelődéseken, meg biztos nők közt is van ilyen.
14/60 anonim válasza:
Szerettem volna második gyermeket, szóba került az örökbefogadás. Azt mondta fogadjunk örökbe egy 16 éves lányt, ő majd minden éjjel felkel és megszoptatja.. Én ekkor 18 voltam, 1 éves volt a lányunk.. akkor nem tűnt viccesnek.
15/60 anonim válasza:
Bocsánat mindenkitől, hogy itt reagálok Kp111 kitárulkozó és talán egy kicsit ordenáré privijeire, de vele ellentétben tudom, hogy addig anonim ez az oldal, míg az ember privit nem küld.
Szóval Kp111- Igen, értettem, hogy a férjedről beszélsz. Tudom, önmagadról sem túl rózsás a véleményed (ld: első üzeneted). Senkinek érzed magad és ezt a férjed csak erősíti benned, mindenféle nőügyeivel. Nem lehet egyszerű. Kitartást kívánok, bízzunk az evolúcióban.
16/60 anonim válasza:
A legdurvább az az hogy rossz anya vagyok. Az, hogy nagy a seggem, hasam, karom már minden napos, megszoktam. Ő szerinte csak poénkodik, de amikor tudom hogy azért szexelünk havonta 3x mert még "csak" 10 kgot adtam le a szülés óta, hát annyira nem tűnik poénosnak a drága. Ha jobb napom van, akkor én is szoktam szívatni hogy kicsi a f@rka meg hasonlók.
17/60 anonim válasza:
Kp111- a homoszexualitás nem bűn. Nyugodtan előrukkolhatsz vele. Megérti majd a nejed.
18/60 anonim válasza:
Jelenleg 8 hetes terhes vagyok. Azt már megszoktam a 6 év alatt,h mindig mondogatja, h nagy a hasam. Azt mondta,hogyha a terhesség után kövér maradok akkor elhagy. Nem tartom valami viccesnek ezt a kijelentését...
19/60 anonim válasza:
Nahát...ez a kp 111es es engem is kiosztott... :DDDDDD 18as vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!