Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
sziasztok
én már nőnek nem érzem magam mellette .
sokszor olyanokat mond,hogy az már valami leírhatatlan. mindenre van valami bántó megjegyzése,
és nem csak külsőre de belsőre is,mintha ő minta ember lenne,kíváncsi voltam hogy csak engem illet-e ilyen szép szavakkal,de látom vannak sorstársak.
Sajnálom. Hogy lehetnek ilyen bunkó férfiak? Az enyém egyszer mondta, hogy nagy a hasam, (60 kiló voltam, nagyon jól néztem ki, bár szerintem inkább viccelt), hát meg is szívta: 9 hónap múlva óriási hasam lett, 1,5 év múlva meg még nagyobb: ikrek lettek:) Akkor azért megkérdeztem, hogy akkor most szerinted nagy a hasam?
De ha valamin problémázok, akkor mindig megnyugtat. Sz@r lehet, ha olyan bánt, akinek épp óvnia, szeretnie kellene.
na neked mit mondott?? én nem tom, miért jó neki szórakozni a másikkal??? o.O elég érdekes egy emberke.
Én még válaszolni sem válaszoltam neki. Nem ér annyit sem..
Az én férjem engem nem bánt, hiszen SZERET, ezért vett feleségül. Poénkodni persze szoktunk egymással, de azon csak röhögünk. De amiket itt olvastam... lányok, nők, ez durva. A férjeiteknek (most ez úgy hangzik, mint ha poligámiára céloznék) valami komoly gond lehet a fejével. Önbizalomhiányosok, titeket bántanak, mert nincs kim kitölteni a feszkót... ez szánalmas. Nem azt mondom, hogy a férj folyamatoasan dícsérje agyon a nejét, de ne is bántsa! Ez abnormális.
Ezzel a kpvalakivel meg ne foglalkozzatok, látjátok, milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!