Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt valaha a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt valaha a legdurvább beszólás a férjed részéről?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 17:13
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
66%
Igazi hősköltemény... És ez tényleg azt hiszi, hogy anonim ez az oldal.:)))
2013. jún. 23. 21:11
 22/60 anonim ***** válasza:
21%
miért ismeritek ezt a kp111-et (vagy kit) személyesen? Tudjátok, mi a neve, hol lakik, mivel foglalkozik? Mert ha csak ismeritek a nickjét, attól még ő anonim maradt, nem?
2013. jún. 23. 21:24
 23/60 anonim ***** válasza:
Bocs, a miért után képzeljetek oda egy vesszőt.
2013. jún. 23. 21:24
 24/60 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen.:)
2013. jún. 23. 21:25
 25/60 A kérdező kommentje:

sziasztok

én már nőnek nem érzem magam mellette .

sokszor olyanokat mond,hogy az már valami leírhatatlan. mindenre van valami bántó megjegyzése,

és nem csak külsőre de belsőre is,mintha ő minta ember lenne,kíváncsi voltam hogy csak engem illet-e ilyen szép szavakkal,de látom vannak sorstársak.

2013. jún. 23. 21:30
 26/60 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem, amiket írtatok bőven kimeríti a verbális bántalmazás fogalmát. Majdnem olyan durva lehet, mint a családon belüli erőszak. Nagyon sajnálom, lányok...:(
2013. jún. 23. 21:35
 27/60 anonim ***** válasza:
70%

Sajnálom. Hogy lehetnek ilyen bunkó férfiak? Az enyém egyszer mondta, hogy nagy a hasam, (60 kiló voltam, nagyon jól néztem ki, bár szerintem inkább viccelt), hát meg is szívta: 9 hónap múlva óriási hasam lett, 1,5 év múlva meg még nagyobb: ikrek lettek:) Akkor azért megkérdeztem, hogy akkor most szerinted nagy a hasam?

De ha valamin problémázok, akkor mindig megnyugtat. Sz@r lehet, ha olyan bánt, akinek épp óvnia, szeretnie kellene.

2013. jún. 23. 22:01
 28/60 anonim ***** válasza:
33%
Ez a Kp 111 elég Ostoba azt meg kell hagyni, mi előbb jelenteni kell a gyakori kérdéseken és majd leszokik és elmegy edzeni, és változtat mind a külső mind a belső viselkedésén hisz aki idegen embert bánt akit nem ismer elég buta emberre vall, lehet nincs férje és majd meg eszi a penész! :)
2013. jún. 23. 22:11
 29/60 anonim ***** válasza:

na neked mit mondott?? én nem tom, miért jó neki szórakozni a másikkal??? o.O elég érdekes egy emberke.

Én még válaszolni sem válaszoltam neki. Nem ér annyit sem..

2013. jún. 23. 22:13
 30/60 anonim ***** válasza:
78%

Az én férjem engem nem bánt, hiszen SZERET, ezért vett feleségül. Poénkodni persze szoktunk egymással, de azon csak röhögünk. De amiket itt olvastam... lányok, nők, ez durva. A férjeiteknek (most ez úgy hangzik, mint ha poligámiára céloznék) valami komoly gond lehet a fejével. Önbizalomhiányosok, titeket bántanak, mert nincs kim kitölteni a feszkót... ez szánalmas. Nem azt mondom, hogy a férj folyamatoasan dícsérje agyon a nejét, de ne is bántsa! Ez abnormális.

Ezzel a kpvalakivel meg ne foglalkozzatok, látjátok, milyen.

2013. jún. 23. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!