Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi volt valaha a legdurvább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt valaha a legdurvább beszólás a férjed részéről?

Figyelt kérdés

2013. jún. 23. 17:13
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Ülök a laptop előtt, nézi a hasam.

"Ugye nem vagy terhes? Baba van benne?"

Én nézek mint rozi a moziban...

Amúgy fel voltam fújódva :D

2013. jún. 23. 23:42
 32/60 anonim ***** válasza:
Hát ezek nagyon durvák amit írtok:( Ilyenkor ti mit feleltek?
2013. jún. 24. 07:22
 33/60 anonim válasza:
67%
Nekem sem szólt még be sosem a férjem, és én sem neki, hisz szeretjük egymást. 9 éve vagyunk együtt és 1 éve házasodtunk, de nagy az összhang köztünk. NEm bántanánk egymást, pláne nem külsőségek miatt...
2013. jún. 24. 08:42
 34/60 anonim ***** válasza:
69%

hát durva...ilyen emberhez hozzá se mentem volna...volt ilyen barátom...már rég csak ex...

a férjem ugyan egy hete a férjem...másfél éve vagyunk együtt...három honap után költöztünk össze....soha a büdös életbe nem szólt be ilyeneket...a külsőmre pláne...de még a belsőmre se...hisz szeret....nem bántani akar...hanem boldognak látni

24L

2013. jún. 24. 08:45
 35/60 anonim ***** válasza:
23%

"hát meg is szívta: 9 hónap múlva óriási hasam lett, 1,5 év múlva meg még nagyobb: ikrek lettek"

Wow, hihetetlenül megszívattad, hogy lett 3 gyereketek. Te kis ügyes!

Tényleg van olyan, aki azért szül, h a férjet szívassa? Amúgy meg ha válásra kerül a sor, te leszel 3 gyerekes egyedülálló anyuka, ő meg a szingli pasi, aki ugyanúgy élhet, mint a gyerekek előtt. Te meg már soha. Na ki szívatott kit, te kis okoska? :D

2013. jún. 24. 09:20
 36/60 anonim ***** válasza:
66%
Nekem azt mondta a barátom egyszer hogy olyan vagyok mint a huga, (mármint belülről), na ehhez ismerni kéne a hugát, de jobb hogy nem ismeritek.
2013. jún. 24. 09:25
 37/60 anonim ***** válasza:
66%

Én le vagyok döbbenve. Szerintem burokban élek, mert nekem ilyet a büdös életbe nem mondana a férjem.

Igaz, hogy nekem nagyon csúnya szám van, ha mérges vagyok, de én se szoktam neki mondani, hogy kopasz, dagi, pufi, sörhasú vagy bármi más. Ezekkel a jegyeivel együtt szeretem, mellettem lett olyan, amilyen.

Én biztos, hogy vérig sértődnék és rendeznék olyan bemutatót a férjemnek, hogy megemlegeti, ha csak egyszer is negatívan célzott volna a méreteimre.

Nem, egyszerűen nem tudom elképzelni azt a szitut, hogy elfogadjam a társamtól az ilyen irányú kijelentést. Se poénból, se vérkomolyan.

2013. jún. 24. 10:29
 38/60 anonim ***** válasza:
68%

Szerencsere en is csak pozitiv megjegyzeseket kapok a ferjemtol, meg akkor is, ha a fodrasz pl nagyon elcseszte a hajam, vagy tenyleg nem erzem jol magam a boromben.

Mindig meggyoz rola, hogy az adott dolog egyaltalan nem olyan rossz, mint amilyennek en latom.Raadasul buszken mondja elottem ismerosoknek, hogy milyen szep felesege van, meg,hogy remeli ha lanyunk lesz, akkor az en szemeimet orokli, stb. Egyebkent mi is 7 eve vagyunk hazasok.

2013. jún. 24. 11:52
 39/60 anonim válasza:
78%
Bedöglött a mosógép. Mivel a férjem nem dolgozott, csak a fele pénz volt meg rá. Anyósom felajánlotta, de visszautasítottam, mondván majd részletre. A hátam mögött mégis megvették. Egyszer nem talált a párom tiszta gatyát. „NEM AZÉRT VETT NEKED ANYA MOSÓGÉPET…” Húsz éve volt, már nem bosszant, de nem feledem.
2013. jún. 24. 13:36
 40/60 anonim válasza:
64%
Ezek nagyon durvák ! Ilyen emberhez hozzá se kellett volna menni ! Azért vagytok együtt mert elfogadjátok egymást a hibáitokkal együtt . Én a helyetekben ezt nem tűrném meg... azért érezze , hogy mindennek súlya van !
2013. jún. 24. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!