Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem töltenéd jövőhéten az éjszakát? Választ várom a szerényemben. Így hangzott az Sms, amit az élettársam ma hajnalban kapott.
Gondolom ebből már tudjátok,hogy mi a kérdés lényege.úgy néz ki,hogy az élettársam megcsal.a "választ várom a szekrényemben"-dolgot úgy kell érteni,hogy a munkahelyen öltöző szekrények vannak és gondolom oda várta a választ az illető(nem minősíteném,bár biztos gondoljátok mi jár a fejemben). igazából kérdésem nincs is,de szeretnék egy kis "támogatást"tőletek.nem tudom,hogyan lesz ezután... az eddigi életem és terveim romba dőltek... van egy gyerekünk (3 éves). azt hittem minden rendben van velünk.nagyon nagy arcul csapás volt ez nekem :( mi lesz velem és a fiammal ezután? itt vagyok huszon évesen,betegen,nincs munkahelyem...
az élettársamat azonnal kérdőre vontam,de még én voltam a hülye... még ő sértődött meg... cikáznak a gondolatok a fejemben.nagyon el vagyok keseredve :'(
és még ráadásul akar még egy gyereket...hát a pofám leszakad komolyan mondom...
áááááááá kivagyok nagyon.annyira megbíztam benne,azt hittem a gyerekünknek jó gyerekkora lesz,anya és apa melett nő fel(nem úgy mint én,apa nélkűl).de úgy látszik nem... hisz nem mindegy,hogy a gyerek egy fedél alatt nő fel a két szülővel,vagy az egyik csak hétvégi szülő(ami persze nem én leszek!!!!!) annyi minden kavarog bennem.azt sem tudom,mit mondjak neki,ha hazajön a munkából.essek neki mint egy elmebeteg asszonyállat?!vagy beszéljek vele nyugodtan???hogy lehetnék ebben a helyzetben nyugodt,mikor 10 évet elvett az életemből és mindemellett már kitudja mióta van szeretője?!annyira rossz érzés,mikor az embert az nézi hülyének,akire rábízta az életét és haláláig tervezett vele...
Bár nem kérdésed, de megjegyezném: Ha nem nézegetnél bele az élettársad telefonjába, akkor nem láttad volna az sms-t.
Ha nem tudod feldolgozni, hogy esetleg megcsal, akkor nincs min gondolkodni. Esetleg azon, hogy miként tudod eltartani magadat és a gyereket. Csak az anyagiak miatt együtt maradni szerintem a legrosszabb dolog.
Én azért nem kapkodnám el a szakitást. Mindent meg lehet bocsátani, ha egyébként jól éltetek eddig.
megbocsátani??? egy ekkora hátbaszúrást???
de legalább ne tagadná le,hanem közölné velem egyenesen,hogy nem kellek neki
Először is nyugi.
Volt már rá példa,hogy valamelyik kollega hülyéskedett, vagy más félreértés.Ha egy helyen dolgoznak,akkor minek küldene fél háromkor sms-t,úgyis találkoznak melóba.
Mindenesetre,ha hazajön, beszélgessetek,ne ess neki.
Majd kiderül úgyis minden.Addig foglald elmagad.
Majd írj ,mi volt.
Szia Jóreggelt!
Én is nő vagyok,de gondolkodjunk még nőiesebben... :D
ha egy meló helyen dolgoznak minek küldene sms-t hajnalba?
1. egy a meló helyük
2.tudja hogy akár te is elolvashatod
3.lehet hogy csak valaki szívat. de amikor azt mondja hogy bent kell maradnia,akkor kapnám magam és bemennék a munkahelyére,hogy tényleg ott van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!