Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a férjem az igazi vagy csak sz*jha vagyok?
22 éves vagyok, férjemmel jól kijövünk, szeretjük egymást, a legjobb barátok vagyunk, de nem vagyok szerelmes. Azzal az elhatározással mentem hozzá, h gyerekeket szülök neki és hűséges leszek és vele élem le az életem.
Azzal h nincsenek túlzott szexuális igényei- tisztában voltam amikor hozzá mentem. De most nagyon megkavart a 'kielégítettlenség'. Már-már benedvesedek minden járókelőtől, éhezem egy férfi érintését, és nem elég az önkielégítés, egyre inkább érzem úgy hogy egy Férfira van szükségem. De nem fogom megcsalni a férjem azt is tudom.
Elbizonytalanodtam nagyon azon a téren h jól döntöttem-e azzal h hozzá mentem. És közben remélem h csak azért gondolom így mert nem elégít ki ahogy szeretném. És akkor ezzel a tudattal legyűröm valahogy az érzéseimet. Mert a szex nem minden. Gyermektervezés előtt állunk, és muszáj valahogy meggyőződnöm arról h helyes úton járok.
Pszichológusként kötelességemnek éreztem a segítségnyújtást, viszont a kérdező lelkileg elég mély állapotba került, amit már többen is észrevettek. Ez labilitást képez az emocionálisan fejlődésében is, ezért enyhe személyiségzavar jött létre. Viszont ez később fokozódni fog, ezért-és erre mondtam azt, hogy forduljon szakorvoshoz, mert egyedül nem fogja tudni megoldani.
Viszont a kérdező olyan szinten makacs és elutasító a válaszadókkal szemben, hogy nehéz komolyan venni. Valószínűleg a (gyógyszeres) kezelést is elutasítaná, ami csak megerősíti a problémájának erősségét..
Kérdező
Bocsáss meg,de én semmikèpp nem biztatnálak gyerekre ebben a kapcsolatban.
22 évesen olyan problémákkal küzdesz mint mások 15 év házasság után.Veled mi lesz 15 év múlva?
Ne becsméreld magad.A szexualitás az emberi élet fontos része,a szerelem beteljesülése,nem állati ösztön..
A férjeddel szimplán barátok vagytok,de hozzá vagy kötve.Ebben a kapcsolatban csak frusztráció vár rád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!