Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem a férjem az igazi vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem a férjem az igazi vagy csak sz*jha vagyok?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, férjemmel jól kijövünk, szeretjük egymást, a legjobb barátok vagyunk, de nem vagyok szerelmes. Azzal az elhatározással mentem hozzá, h gyerekeket szülök neki és hűséges leszek és vele élem le az életem.

Azzal h nincsenek túlzott szexuális igényei- tisztában voltam amikor hozzá mentem. De most nagyon megkavart a 'kielégítettlenség'. Már-már benedvesedek minden járókelőtől, éhezem egy férfi érintését, és nem elég az önkielégítés, egyre inkább érzem úgy hogy egy Férfira van szükségem. De nem fogom megcsalni a férjem azt is tudom.

Elbizonytalanodtam nagyon azon a téren h jól döntöttem-e azzal h hozzá mentem. És közben remélem h csak azért gondolom így mert nem elégít ki ahogy szeretném. És akkor ezzel a tudattal legyűröm valahogy az érzéseimet. Mert a szex nem minden. Gyermektervezés előtt állunk, és muszáj valahogy meggyőződnöm arról h helyes úton járok.

2013. jún. 19. 00:44
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
67%
Ne áldozd be magad! 22 évesen miről maradtál le? Semmiről! Mehetsz tanulni, dolgozni, bulizni, ismerkedni! És az hogy a legtöbb pasi csak meg akart fektetni, ez így van elég sok esetben, de ezt hamar fel lehet ismerni, és ha neked más kell, akkor elhajtod, vagy ha csak épp szex kell akkor belemész - kezd el az életed!
2013. jún. 19. 13:21
 42/64 A kérdező kommentje:
38-as ez a két dolog se zárja ki egymást! nő vagyok
2013. jún. 19. 13:22
 43/64 anonim ***** válasza:
50%

Nézd, ezt a helyzetet megbeszélni sajnos nem elég, megoldás pedig nincs rá. A párkapcsolathoz a szerelem elengedhetetlen, mert csak az képes egy olyasfajta szeretetté formálódni évek során, ami elég erős köteléket jelent ahhoz, hogy a felek megmaradjanak egymás mellett életük végéig. A mi Földünkön nem létezik más, ehhez hasonlítható kötelék.

A párkapcsolat egyik legfontosabb alappillére hiányzik a kapcsolatban, ami nem pótolható vagy helyettesíthető. Nem azt mondom, hogy közvetlenül ez okozta a problémát, de közvetetten mindenképp.

Az elfojtott én, vágy, pedig több stádiumban kíséri az emberi életet. Először kezdődik a stresszessé válás, ami áttorkollik a fizikai megbetegedésre is(vérnyomás problémák), később frusztrált lesz az egyén, majd a probléma nem múlásával úgy érzi gyökeredzik az egész, mintsem múlna így előjön a pánik státusz. Jelenleg Te ebben vagy. Ez az út végigkíséri a visszafordíthatatlan folyamatot, mikorra már egy lelkileg 'kifacsart', felemésztett emberré válsz.

Egyelőre 'csak' hiányt érzel valami iránt, később ez a hiány már egyenlő lesz az ürességgel. Még később pedig teljesen üressé válsz belülről.

Valóban pszichológus vagyok, ezzel szakemberhez kell fordulni. Egyedül nem fogod tudni feldolgozni, pláne, hogy érzelmileg igencsak labilis vagy a környezetedben levő változások hatására.

2013. jún. 19. 13:28
 44/64 anonim ***** válasza:
48%

#21 vok. Sajna valaki erősen lefele pontoz, de nem te, mert válaszoltál. :) Hát igen, irígylik, ha valaki fiatalon családot tervez. :p

Na de akkor még1 próba, lehet ezt is lepontozni:

Ha nem így értetted, hogy nem vagy szerethető, akkor viszont nem hiszem el, hogy egy 25 alatti fiú nem akarna/tudna szexelni.

Az viszont lehetséges, hogy épp máshogy akar mint te, viszont mivel tisztel, elfojtja a saját vágyait. Szal a kérdés, hogy hogyan. Gyerekcsinálásra ugye csak egy mód van, de amikor nem ez a cél, akkor szinte bármi. Szerintem kérdezd meg, hogy nem-e akarna valami új dolgot kipróbálni, vagy keressetek együtt valamit pl. interneten.

Arra meg hogy hagyd ott, mert 22 éves vagy: Nem hiszem hogy megoldás, amíg mást meg nem próbáltál, ugyanis nagyon könnyen előjöhet a következő kapcsolatodba is ugyanez.

2013. jún. 19. 20:30
 45/64 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, légy olyan kedves, hogy nem osztogatsz tanácsot addig, ameddig az értőolvasásod teljesen nulla.
2013. jún. 19. 22:44
 46/64 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom megérteni, mitől félsz, vagy talán inkább, mit féltesz. Mintha egyszerre két nő beszélne belőled, ezt már korábban is írták: az egyik az, akinek vágyai, igényei vannak, szállna magasan, a másik, aki a férfira vigyáz.

Valami olyan érzésem van, olvasva a kérdést és a válaszokat, mintha valami elől menekülve találtál volna egy menedéket, oltalmat egy olyan férfi mellett, aki - ne haragudj, hogy ezt mondom, valamiért ez az érzésem - jobb híján került a közeledbe, s most valamiért azt gondolod, hogy a racionális döntésed mögé fel kell tudni sorakoztatnod az érzelmeidet is.

Szó sincs róla, hogy rögtön rohanj elválni tőle, biztosan nem ilyen egyszerűek a dolgok. De arról igenis szó van, hogy próbáld megkeresni magadban azokat az áramlatokat, amik miatt úgy érezzük néhányan, hogy a nőiességed mártírként feláldozva vigyázol a férfira (nálad lakik, még az állását is feladta érted). Össze kell tudnod a "döntést" és a vágyaidat legalábbis közelítőleg közös nevezőre, mert most (lásd a híres járókelős mondatod) van némi távolság közöttük.

Te, egyébként az életben normál úton egy hullámhosszon vagytok vele? Hasonló filmeket, könyveket, zenéket szerettek?

Egyébként igen, nincs jó érzésem, és igen, szerintem is érdemes még várni a gyerekekkel (van még időd!), amíg helyre nem tudod magadban tenni ezeket a dolgokat. Így vagy úgy.

2013. jún. 19. 23:39
 47/64 anonim ***** válasza:
74%

Figyelj, engem a ferjem rendesen el szokott kapni, ketteall a fulem is. Es bizony semmilyen, a tiedehez hasonlito langyos labfurdore nem cserelnem le.

Azt ajanlom, hogy ne csak almodozz egy jo szexrol, hanem keress hozza megfelelo ferfit. En a te korodban hetente tizszer fekudtem le az akkori baratommal, es nem egy hatvaneves noehez hasonlo, sivar nemi eletet eltem ,mint most te. Oszinten sajnallak, hogy nem eled at azt, amirol csak almodozol most.

2013. jún. 20. 00:29
 48/64 anonim ***** válasza:

#46: Nem, nem az olvasásommal van a baj, csak próbálok új dolgot írni, vagy tippelni, mivel ha a válasz már itt lenne, meg lenne oldva a probléma. Nembaj, mostantól 0%-ra hajtok! Segítesz? :p

De leírom neked durvábban, hogy te is megértsd:

A pasi egyszerűen elhanyagolja magát a nő miatt (pl. munkahely), ami bizonyos fokig bizonyis nőnek bejöhet, de az ágyban nem megy. Oda nem kell bevinni. Ez okozhatja a libidócsökkenést.

2 lehetőségre tippeltem, mert nem láttam élőben miről van szó:

- Vagy csalódott, és felszedett egy nőt, csak hogy ne legyen egyedül, aki nem jön be. Na ezen lehet változtatni, csak találni kell valamit amit szeret. (Ez úgy néz ki a válaszból, kevésbé valószínű.)

- Vagy csak szimplán papucs, mert azt tanulta, hogy a nők porcelánból vannak. Akkor pedig kibúvó kell neki estére, pl. a nő kér valami újat, így nem fogja azt érezni, hogy sajátmagát erőlteti rá.

És igen, ez csak az én saját gondolatom, hogy egy ~22 éves férfi nem lehet csak úgy magától impotens. Meg az is sajnos csak az én magánvéleményem, hogy hiába nem ez volt a kérdés, nem mondom hogy szakítsanak, ha nem értem miért jutottak ide.

2013. jún. 20. 01:00
 49/64 A kérdező kommentje:
Nem impotens.. És mindenben benne van.. de csak a kedvemért.. A papucs lehet h igaz
2013. jún. 20. 06:10
 50/64 A kérdező kommentje:
Amúgy Téged is felfele pontozlak, úgyanúgy ahogy mást is aki válaszra méltat. Nem érdekem a lefele pontozás.
2013. jún. 20. 06:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!