Férjem nem akar nyaralni menni, mert szerinte 1 éves babónk még kicsi ehhez, nem lenne igazi pihenés, nyaralás. Miért ilyen, hogyan győzzem meg?
10 hónapos lesz a fiam, mikor megyünk horvátba. nekünk is nehezen jön ki anyagilag és nem is vagyok biztos benne, hogy a legjobb döntés, de ha nem próbáljuk ki nem tudjuk meg. Nemrég költöztünk, azt jól viselte. Csak 4 napra megyünk, remélem jó lesz. Mondjuk mi tavaly is voltunk, mikor 28 hetes terhes voltam.
Ennyi kell.
Mi vettünk a gyerekeknek utazóágyat már a születésükkor,és bele is szoktattam Őket.A mamáknál,és amíg kicsikék voltak itthon napközben is abba aludtak.Így sosem volt gond ha úgy mentünk valahova,hogy éjszakára mi legyen a gyerekkel,mert idegen a környezet.Az ágyikó ismerős volt,vittük az otthoni takarót meg minden alvós kacatot,így sosem volt probléma a alvás.Egyébként amikor utoljára Horvátba voltunk,mellettünk 2 hónapos ikrekkel nyaraltak innen Magyarországról.Semmi gond nem volt.Orvosi ellátás mindenhol van ha kell,bármit megtalálsz amit itthon,amit nem azt viheted ha nem romlandó.Én nem értem miért ne lehetne babával nyaralni?
Persze biztos függ a gyerektől is,mennyire könnyű vagy nehéz neki a környezet változás az utazás.Mi sokat megyünk,pedig 3 gyerkőcünk van.A harmadikat nyáron szültem,és igaz nyaralni nem voltunk,de amikor kijöttünk a kórházból,a következő hétvégén már kirándultunk,pedig vele császároztak.Nem értem a férjedet miért nem akar menni.Ha a baba viselkedésétől tart,akkor előbb menjetek el vele egy éjszakára valahova,hogy hogyan viseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!