Babával milyen a nyaralás, pihenés a soproni Hunguest Hotel Sziesztába?
Ugyanolyan mint máshol...
Én baba nélkül voltam még..
Mi július végén megyünk, 7 hós a fiam.
Van kiságy, etetőszék is, nagyon kedvesek, aranyosak voltak, én már lefoglaltam.
Nem is drága szerintem.
Szia! Emailben írtam nekik, elég hamar írtak is vissza.
Mi 5nap/4éjszakára megyünk, volt üdülési csekkünk.
Félpanzió, + csomó minden van még benne, 62e Ft/2 fő, a babának természetesen ingyen van minden! :-))
A kocsi parkolásáért, a fürdőköpenyért, és az IFA-ért kell még fizetni külön, így nekünk mindennel együtt 67 ezer Ft lesz.
Tőlünk kicsit messze van Sopron, 250 km, nem tudom, hogy a fiam majd hogy bírja az utat, majd többször megállunk pihenni.
Ti milyen messziről mennétek?
Standard Plus szobát foglaltam. Mi Pest megyéből megyünk, nem messze lakunk Budapesttől... :)
Lefoglaltad már?
Ez érdekes.
Mi ezt rendeltük meg:
Szenzációs Szieszta AKCIÓ 3=4 éjszaka
Érvényes: 2009.04.06. - 2009.09.04.
Kétágyas Classic szoba egyágyasként / fő 31 600
Kétágyas Classic szoba / fő 24 200
Kétágyas Standard Plus szoba egyágyasként / fő 38 200
Kétágyas Standard Plus szoba / fő 31 000
Azonos áron hétvégén 3, hétköznap 4 éjszakát tölthet nálunk!
Tartalom: szállás félpanzióval, Szieszta Fitness Wellness részleg használata:: élményfürdő, pezsgőfürdő, finn-szauna, gőzfürdő, fitness terem (Classic szoba foglalása esetén 1.000,-Ft/fő/nap), belépő a városi uszodába, nyáron a Fertő tóra, Tómalom fürdőre, áfa.
Hétköznap 4 éjt, hétvégén 3 éjt pihenhet. Ünnepi hétvégék kivételével foglalható!
Nem tudom, hogy nektek miért olyan drága??!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!