Ez a nyár elszomorít? Nem jönnek össze a kirándulások, nyaralás?
Tudom, nem a világ legnagyobb problémája, de már tényleg idegesít! Valamiért mindig be vagyunk zárva a 4 fal közé (panelban lakunk). Biztos emlékeztek, a nyár úgy indult, hogy hét közben volt szuper idő, hétvégén mindig esett. Mire férjem szabadságot kapott, pont úgy jött ki, hogy amíg a Balatonon voltunk, sz@r idő volt. Aztán jött a "meg kell dögleni" meleg, amit a kislányom nehezen viselt, meg én is is kismamaként. Most meg napok óta szakad az eső :( Szeretnénk még menni nyaralni, de néztem oldalakon időjárás előrejelzéseket, hát augusztusra sem ígérnek sok jót....
Már néha nem tudom, mivel foglaljam le a kislányomat (1,5 éves) ma is hozta a cipőit, hogy "séta". Komolyan, ha lenne gumicsizmája, azonnal indultunk volna le a bokáig érő vízbe, szakadó esőben.
Ti miket csináltok? Hogy múlatjátok az időt?
Aztán lehet, hogy ez csak valami "hiszti" a részemről, sajnos már így a 30. héten egyre nehezebben viselem....úgy általában mindent....nem tudom.... Tippek? Valami jó kis benti játékok?
Előre is köszi és bocsánat a negatív hangulatért.....
Nálunk ugyan ez a helyzet csak nálunk a fütés is megy napok óta....
Vegyél egy gumicsizmát és irány pocsojázni.Mink azt csináljuk.....Ahogy meg áll az esö megyünk ki.
2 kicsi van.3,5 és 1,5 éves....
Mi is eddig kétszer voltunk a Balatonnál. Egyszer nagyon jó idő volt és nagyon élvezte. Utána nagyon fújt a szél és nagy hullámok voltak. De ő beakart menni, nagyon élvezte a hullámokat. Pénteken megyünk Horvátországba remélem jó idő lesz ott, mert nem tudom mit csináljak vele ha rossz lesz az idő. Én udvarra viszem ki, vagy sétálni de nálunk nincs olyan nagy sár.
2 éves lány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!