Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barátnőm teljesen elszomorít....

Barátnőm teljesen elszomorít. Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A doki hétfőn méhnyálkahártya megvastagodást és felritkulást látott. Múlt héten pozitív lett a tesztem. Jövő héten kell visszamennem. Ezt elmondtam az állítólagos legjobb barátnőmnek, kár volt. Azóta azzal idegesít, hogy én nem lehetek terhes, a teszt hazudik, én még fiatal vagyok, 24 éves és amúgy is csak beképzelem magamnak az egészet. 5 éve párkapcsolatban, igaz, hogy a baba nem tervezett volt, de márciustől az lett volna. Nah mindegy, egy ilyen barátnővel mit kezdjek?
2010. dec. 15. 12:35
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy csak irigykedik
2010. dec. 15. 12:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy irigy vagy nem igazi barátnő! én hagynám a fenébe és ne foglalkoznék vele jó ideig. Mi az, hogy túl fiatal vagy? Miért? Talán 20 éves kor körül nem lehet valaki kismama??? A teszt biztosan nem hazudik, ha pozitív, akkor babát vársz! Gratulálok!!!! A "barátnőt" meg építsd le!
2010. dec. 15. 12:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. A barátnő arra -is- való hogy tartsa az emberben a lelket egy ilyen szituációban. Nem kell negédesnek lenni de ez a viselkedés nem barátnőhöz méltó volt amit bemutatott neked.

Szerintem próbáld meg látványosan hanyagolni egy ideig aztán ha csodálkozik hogy miért akkor mondd meg neki hogy legközelebb kicsit válogassa meg a stilusát.

Sajnálom. Talán itt több részvétet találsz mint nála reméltél.

2010. dec. 15. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bepánikolt a terhességed gondolatára. Így kommunikálja le a tiltakozást.

Ha te babát vársz, nem mehetsz úgy és annyit bulizni, mint eddig, nem tudtok majd annyi időt együtt tölteni.

Egyébként meg december, március között mi olyan nagyon nagy különbség? Gratulálok a kisbabádhoz! :)

(Egyébként utálom ezt a mai barom felfogást, hogy a gyerek kor függvénye lett. Nem vagy fiatal hozzá. Tökéletes korban vagy.)

2010. dec. 15. 12:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

csak irigykedik! Én 25 évesen ugyan ezt kapom a "legjobb" barátnőmtől! igaz, én 11 hónapos kapcsolatban vagyok 4 hetes terhes és engem is csak nyaggat hogy beképzelem, és nem is vagyok terhes, de 2 pozitív teszt nem hazudhat!

Ne foglalkozz vele! legyél boldog anyuka és ez legyen a legfontosabb, ő meg forrjon csak a saját levében!

2010. dec. 15. 12:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele,irigység beszél belőle.

Gratulálok a babához :)Tökéletes a korod hozzá!

35hkm

2010. dec. 15. 12:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem barátnő, neki kellene szinte a legjoban ürülnie, ha igazán a barátnőjének tart.Mond el neki őszintén h nem esik jól a viselkedése, ha pedig nem változik, akkor húzd rövidebre a kötelet.Neked pedig gratulálok és boldog baba várást.
2010. dec. 15. 12:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem biztos h irigykedik,lehet h csak haragodban reagálod túl a szavait.Talán csak próbál rá készíteni,hogy amíg nem biztos a terhesség,nem látja az orvos a babát,ne éld bele magad annyira.
2010. dec. 15. 13:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én barátnőm is ezt csinálja, csak pepitában. Mikor kiderült, hogy babát várok, akkor én voltam a hülye, mert hogy jönnek az államvizsgák, és így nem lesz majd közös képünk a diplomaosztón, meg hogy behódoltam a férjemnek, hogy engedtem babát csinálni(tegyük hozzá, közös megegyezés volt, nem kellett engem győzködni). MEg hogy gnóm lesz a gyerek a vizsgapániktól...gondolhatjátok hogyan esett...Egyszer elkísért dokihoz, de azóta nem emlegetem neki a babát. ja, meg hogy nekem most majd terhes barátnőim lesznek, őt majd kihagyom...Meg hogy mindig próbál okoskodni, de nem érti meg, hgoy amíg nem terhes, nem tudhatja, hogy én mit érzek..Szerinte túlpánikolom az egészet, és bele fogok bolondulni. Én azóta egy szóval sem emlegetem a gyerkőcöt. Van egy fórum, ahova írok, nyílt fórum, tudom, hogy mindig olvas. De akkor sem mondok neki semmit. Se képet nem mutatok, se szívhangot..Nem erőszak a disznótor, ha ilyen módon áll hozzá, én is tudok ilyen lenni..Tőle vártam volna a legnagyobb együttörömködést, de tényleg csak magára gondol. Kedvencem, jaj úgy elkapkodtad, nem vártál meg, most nem lehetünk együtt babások...miért kellene hozzá igazítanom ezt?

Szóval ne foglalkozz vele... Te örülj a boldogságodnak, és oszd meg olyan emberekkel, akiknek van annyi eszük, hogy felfogják, ez nem tragédia, hanem a legnagyobb öröm az életben!

12+4 hkm!

2010. dec. 16. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:

úgy tűnik barátnőm kezd jó belátásra térni, mert tegnap azzal hívott fel, hogy babakocsit ne vegyünk, mert a tesójáéknak van és ők egyszer sem használták, mert már volt nekik, és nekünk adják ingyen!

Mikor ezt elolvastam elsírtam magam, és most is bele könnyezek!

2010. dec. 16. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!