Apasági nyilatkozatot hány hetes kortól lehet tenni? Annyi félét hallottam, hogy teljesen össze zavarodtam.
Szerintem ez mindenhol máshogy működik!
Nálunk (Sopron), azt mondták mindenhol nekem,(Pl.védőnő is), hogy 3 hónapig érvényes, de erről a Polgármesteri Hivatalban, ahol csinálják, nem is hallottak! :)
Így aztán mi tök korán megcsináltattuk, ha már egyszer ott voltunk érdeklődni, és mondták, hogy nincs elévülési ideje! Szóval itt ez van!
Mi a 25.ik héten csináltuk meg teljesen felháborító, hogy ez hogyan évülhetne el nem értem ,menet közben más lesz az apa?Ebben semmi logika nincs.
Nekem is mondták mások hogy 30napnál nem lehet régebbi de a kórházban nem hallottak ilyet meg a hivatalban sem.
36hkm
Szia!27hetes kismama vagyok mi ezen a héten voltunk benn a polgármesteri hivatalban és én direkt rákérdeztem arra hogy van-e érvényességi ideje.
Ott azt mondták hogy a jogszabályban nincs meghatározva h meddig lenne érvényes,csak az pl:a személyigazolványok érvényességi idejére figyelj oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!