Csináltatott valaki mostanában apasági nyilatkozatot?
Figyelt kérdés
Szeretnék érdeklődni a menetéről meg hogy mi kell hozzá stbstb.?2011. szept. 16. 11:41
1/7 anonim válasza:
önkormányzatoknál eltérő lehet. Nálunk csak egy igazolás kellett a nőgyógyásztól+ a terhes kiskönyv (Pécsen)
2/7 anonim válasza:
Mind a kettőtök személyes megjelenése is szükséges. Vinni kell a személyit és a lakcím igazolót. Feltétlenül!
3/7 anonim válasza:
Szia!
Mi május elején csináltattuk, Budapest, VI. kerületi gyámhivatalnál. Nekem kellett egy hajadonsági nyilatkozat, amit a népesség-nyilvántartónál kell elintézni, majd ezzel kellett felbattyognunk a gyámügyre, és ott megírták a papírt. De mindenképpen érdeklődd meg, hogy nálatok mi a menete. Mindketten kelleni fogtok, személyi, lakcímkártya legyen nálatok.
4/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok, azt hiszem kellett a dokitól egy igazolás is, hogy terhes vagyok és mikor szülök. A kiskönyv nem volt elég.
5/7 anonim válasza:
Szia,mi egy hónapja csináltattuk meg itt Zalaegerszegen,a Gyámhivatalba.Kellett a dokitól egy igazolás,hogy hány hetes terhes vagyok és mikorra várható a szülés.Mindkét félnek jelen kell lenni,személyi,lakcímkártya kellett még és a terheskiskönyvet is elkérte.Össz-vissz kb.20 perc az egész,attól függ milyen gyorsan gépel a hölgyemény aki csinálja.:)
6/7 anonim válasza:
Mi szerdán csináltattuk vidéken.. Kellett hozzá a személyi,lakcímkártya meg az orvosi igazolás. és persze apuka jelenléte is! kb fél óra volt.
33hkm
7/7 anonim válasza:
Lakhely szerinti önkormányzatnál csinálták, anyakönyvi ügyintéző nálunk! Kellett a dokimtól egy igazolás, amit ha mondod neki, hogy apaságihoz kell, azt ő már tudni fogja! Kellett a terhes kis könyvem! Kellett az én, és a párom személyi, lakcímkártya, más asszem nem, de nem biztos, nem emlékszem, mi minden iratot egybe oda adtunk! És személyesen kellettünk mindketten! Nem volt fél óra az egész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!