Babával milyen a nyaralás, pihenés a soproni Hunguest Hotel Sziesztába?
A gyerek is kap ágyneműt persze! A fiam még szopizik, csak néha kap üveges bébi gyümit. Van nekik mikró, csak bemész az étterem részre, bármikor!!! ott mindig van valaki, és szépen megkéred őket, hogy melegítsék meg neked a mikroba, ennyi! Megcsinálják, ezt is megkérdeztem már tőlük! :))
Van etetőszék is!
Én úgy voltam vele, hogy ha van már 70.000 Ft értékű üdülési csekkünk, akkor oda kérem a szobát, ha nem lett volna, lehet, hogy mi is az olcsóbbikba megyünk.
Szerintem az is megfelelő, nem hiszem, hogy sokkal másabb lenne, nem lehet olyan nagy a különbség a két szoba között.
Az ágy és a fürdő a lényeg. :)
Augusztusba jönnétek? Mi júl. 27.-től!
Egy sima emailt írtam mcsak, hogy a kért időpontban van-e szabad szobájuk, ennyi.
A debreceni nagyerdő szállodába már is voltunk, nagyon tetszett, a kaja is jó volt ott! Itt is ugyan olyan svédasztal van, megkérdeztem.
2 féle leves, 5 féle hús, köret, desszert, saláta.
A Lővér fürdő összes medencéjét, csúszdáját lehet korlátlanul, ingyen használni!
Semmi foglalót nem kértek, megadtam a tel.számomat és a címemet nekik, mást nem kértek.
Majd indulás előtt pár nappal írok nekik még egy emailt, hogy tuti hogy menni fogunk! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!