Tényleg nem pihenés egy babával a nyaralás?
Dehogynem! Sőt gyerekkel nyaralás igazán a nyaralás. Jó, nem fexl ájultan a napon egész nap és nem rugsz be éjjel,
de nagyon jó látni, ha a pici is élvezi.Igazán kikapcsolódás szeritem. Főleg aki egész évben otthon van, annak.
Talán nincs rá keret, és ezt mondta.
Tényleg nem pihenés! Bár én még nem voltam, csak 1-1 napokat az 5 hónapos babánkkal, de az sem volt pihenés, minden ugyanúgy zajlott ahogy itthon. Persze azért jobb volt, mert nem itthon voltunk, más környezetm friss levegő, de mégis úgy elfáradtam estére mint a kutya.
Mi augusztusban megyünk 1 hétre nyaralni barátokkal +babákkal, én speciel viszem mamát és papát is, hogy azért én is nyaraljak egy kicsit! :)
mi még nem voltunk, 5 hós a kicsim
de a barátnőmék mentek az akkor egy éves babával
hamarabb hazajöttek, mert mindig szökdösött a fiucska az ismeretlen terepen, meg az éjszakák sem olyanok nyugodtak voltak
tehát jobban kimerült, mint itthon az egész család
Szerintem jól tudja magát érezni az ember.
Ehhez persze az kell, hogy a gyerekek otthon se legyenek olyanra nevelve, hogy mindíg az anyjukon lógnak.
Mi már fél éves koruktól mentünk a gyerekekkel nyaralni.
Természetesen az elején nem 6 múzeumlátogatást terveztünk be, hanem olyan programokat, ami a gyerekeknek is megfelel. És az is igaz, hogy a fejem listákkal volt tele, mikor hová, mi mindent kell vinni, mik azok a dolgok amire előre kell gondolni.
Az enyémek bébiként is elvoltak 1-2 órát egyedül, nagyobb korukban egyre többet. Lehet mellettük pihenni.
Mi mindig vittük, fiatalon szültem, vonaton, faházban, hegyen -völgyön, távolsági buszon.
Volt hogy az utazóban ült 8 hónaposan mi meg fogtuk a két fülét (a táskának) az apjával, s futottunk a vonatra.
Aludt akárhol.Jártunk a kisgyerekes barátokhoz országosan.
Jó élmények voltak.
Én úgy mondanám: nem pihenés, hanem feltöltődés, kikapcsolódás, és nagy élmény.
Csapatösszetartás.
Engedni kell anapirendből, a higiéniából, az étkezési előírásból lazára kell venni a figurát és akkor pihenni is tud anyu is.
Szerintem lehet élvezni és pihenni!Pl a friss levegő mindig kiszívja a gyerekeket, no meg a víz, hát az teljesen.Sokkal jobban alszanak este. 2 hósan vittem (igaz csak 1 napra) vidékre a picit a nagyszüleimhez.Akkor szinte az egész utat oda vissza át aludta, csak enni kelt fel.Lent a nagyszüleimnél is aludt 1 órát, és este is úgy aludt mint akit leütöttek.Egyébként meg itthon csak fél órákat aludt de. és du. is. És ált. este is többször felkelt.
Most Jún. Olaszországba készülünk,akkor lesz 10hós.Igaz jönnek a szüleim is,így lesz ki vigyázzon néha rá.De szerintem nagyon jó élmény lesz először együtt nyaralni.Meg hát 4 éve nem voltunk nyaralni a párommal egyéb okok miatt.MEg szerintem szülői beállítottságtól is függ,hogy ki hogy fogja fel.Én nem bánom ha nem tudom kipihenni magam, az a lényeg hogy egy kicsit kimozdulunk a napi rutinból, a mókuskerékből! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!