Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a férjem az igazi vagy csak sz*jha vagyok?
22 éves vagyok, férjemmel jól kijövünk, szeretjük egymást, a legjobb barátok vagyunk, de nem vagyok szerelmes. Azzal az elhatározással mentem hozzá, h gyerekeket szülök neki és hűséges leszek és vele élem le az életem.
Azzal h nincsenek túlzott szexuális igényei- tisztában voltam amikor hozzá mentem. De most nagyon megkavart a 'kielégítettlenség'. Már-már benedvesedek minden járókelőtől, éhezem egy férfi érintését, és nem elég az önkielégítés, egyre inkább érzem úgy hogy egy Férfira van szükségem. De nem fogom megcsalni a férjem azt is tudom.
Elbizonytalanodtam nagyon azon a téren h jól döntöttem-e azzal h hozzá mentem. És közben remélem h csak azért gondolom így mert nem elégít ki ahogy szeretném. És akkor ezzel a tudattal legyűröm valahogy az érzéseimet. Mert a szex nem minden. Gyermektervezés előtt állunk, és muszáj valahogy meggyőződnöm arról h helyes úton járok.
Az a baj, hogy csak a te kedvedért megy bele a dolgokba. És ezek után is még mindig kielégítetlen vagy. Hogyne lennél az, hisz a férjed nem vágyik rád, csak "kötelességből" teszi.
Az én lelkem meghalna egy ilyen kapcsolatban. A tied haldoklik, ahogy olvasom.
Előző oldalon írtad, hogy nő vagy. Az egy kicsit bántotta a fülemet. 22 évesen még lány vagy! Egy házas lány.
És ezért vagy most ilyen helyzetben. Bizonytalan, nem tudod mit csinálj.
Ha szereted a még meg nem született gyerekedet, akkor megteszed neki azt a szívességet, hogy addig nem esel teherbe, amíg felnőtté nem válasz, és nem rendeződik a helyzetetek, vagy nem találsz egy olyan társat, aki mellett boldog vagy.
S akkor mire mentél ezekkel a válaszokkal, ha nem volt hegyibeszéd ?
Vagy csak önsajnálatból írtad ki?
- Abból jelesre vizsgáztál.
Önsajnálatból?
Kedves vagy, köszönöm. Csupán érdekelt mások véleménye, mert döntésképtelen vagyok. És nem Tőletek vártam a döntést!csak vélemények, tapasztalatok érdekeltek. Amúgy meg, érdekes módon kaptam privátba is sok választ olyanoktól akik hasonló helyzetben vannak és nem bánták meg h úgy döntöttek ahogy.
Azért is örültem minden válasznak, mert segítenek mérlegelni. És tudnám is h mit csináljak, ha hinnék is picit a szerelemben. A kor pedig nem határoz meg semmit, nehogymár emiatt érezzek lelkiismeretfurdalást h "lányként" készülök egy ilyen döntést hozni.
még jobban elbizonytalanodtam. ez a határozatlanság lehet h gyerekességre vall, s egy gyerek ne akarjon újabb gyereket. könnyen le tudtok rombolni
:(
Kérdező, anélkül, hogy a válaszokat, amiket kaptál, minősíteném, nagyon komolyan javaslom, hogy beszélj egy (vagy inkább több) olyan emberrel is, aki hivatásszerűen lélektannal foglalkozik, és ebből adódóan felelősséget is kell, hogy vállaljon az adott tanácsért.
Én úgy látom, hogy per pill. befele mész a mocsárba, nem kifele jössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!